Ea l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo. „Puteam fi în locul Georginei“

27 iulie, 2022

După despărțirea de Irina Shayk, starul echipei de fotbal Manchester United ar fi încercat să lege o relație cu o americancă splendidă.

Alyson Eckmann jfif

Viața amoroasă a portughezului Cristiano Ronaldo (37) a fost mereu pusă sub lupă. Multă vreme, am crezut că va ajunge la altar cu superba Irina Shayk, dar despărțirea lor din 2015 a dărâmat această imagine ideală. Și, în perioada în care încă „își lingea0, care  rănile“ lăsate de Irina, jucătorul de fotbal s-a apropiat de un alt model, Alyson Eckmann (31), susține acum, la mai bine de șase ani de la acele momente, că l-a refuzat pe portughez. Asta până ca Ronaldo s-o cunoască, în 2016, pe Georgina Rodriguez, actuala sa parteneră de viață.

Ronaldo și Georgina (2) jpg

M-a chemat la el acasă, dar am refuzat. Puteam să fiu în locul Georginei”, a spus Alyson Eckmann, citată de „Corriere dello Sport“.

Americanca a povestit că, după mai multe insistențe din partea internaționalului de la Manchester a acceptat să meargă acasă la el și că, după vizită, a mai ținut legătură cu portughezul, însă doar pentru o lună, în care au discutat banalități.

Alyson Eckmann jpg

”Am prezentat evenimentul de lansare a parfumului lui Cristiano Ronaldo. La petrecere, am început să vorbim și m-a invitat la el. I-am spus 'nu', pentru că trebuia să lucrez a doua zi. Prietena mea, care era cu mine, mi-a zis 'Aly, nu poți refuza, te rog'. Așa că i-am spus lui Cristiano să trimită un șofer să mă ia de acasă când îi transmit eu. Am ajuns la el, am băut câteva pahare de șampanie. Apoi, pe la 03:00, i-am zis că vreau să merg acasă, așa că m-a trimis cu șoferul lui. Când am plecat, mi-a cerut numărul de telefon și ne-am mai scris în următoarea lună, dar nimic special. 'Bună, ce mai faci?', 'Cum ești?', lucruri de genul ăsta. Apoi ne-am oprit, a declarat Alyson Eckmann.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp