Cristiano Ronaldo îşi pune fiul să se antreneze? Fanii sunt contrariaţi la vederea fotografiei cu juniorul plin de muşchi!

2 martie, 2018
cristiano ronaldo jpeg

Cristiano Ronaldo este tată a patru copii, trei dintre ei venind pe lume graţie unei mame surogat. Cel mare dintre ei, Cristiano Ronaldo Jr., este copia fidelă a fotbalistului, iar fanii nu sunt tocmai surprinşi plăcut de faptul că juniorul îi seamănă 1 la 1.

Fotbalistul a stârnit controverse cu această fotografie

Mândru din cale afară, Cristiano Ronaldo a postat, recent, pe contul lui de Instagram, o fotografie cu fiul cel mare, prin care arăta ca juniorul îi calcă pe urme şi că i-a moştenit pasiunea pentru sport. În imaginea respectivă, Cristiano Ronaldo Jr. apare, la cei 7 ani, plin de muşchi, bine tonifiat, ”graţie” orelor petrecute în sala de fitness.

”Junior mi-a zis << Tati, o să arăt fix ca tine. >>”, este mesajul postat de Ronaldo în dreptul fotografiei cu fiul său, dând de înţeles că juniorul îşi doreşte să arate fix ca tatăl lui. Din păcate, fanii internauţi n-au fost de acord cu faptul că fotbalistul îşi încurajează fiul cel mare să petreacă timpul într-o sală de forţă de la o vârstă atât de fragedă. ”Îmi pare rău să spun, dar acest băiat trebuie să mănânce mai mult şi să facă sport mai puţin”, ”Arată anorexic”, ”Arată nesănătos”, spun unii internauţi.

Cristiano Ronaldo e mândru de fiul său

Au fost, desigur, şi voci admirative, care l-au felicitat pe Cristiano Ronaldo că-şi creşte copiii într-un spirit sportiv şi sănătos. ”Arată foarte bine”, ”Aşa tată, aşa fiu”, ”Să fii mai puternic şi mai bun ca tatăl tău, junior!”, sunt doar câteva dintre mesajele pozitive stârnite la această postare.Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg