Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez, vacanţă romantică în vârf de munte

13 martie, 2018
cristiano ronaldo 3 png

Cristiano Ronaldo şi partenera sa, Georgina Rodriguez, au luat o pauză de la muncă şi de la îndatoririle de părinţi şi au fugit într-o vacanţă romantică. Şi dacă pentru mulţi concediul de vis este într-o ţară caldă, exotică, unde plajele sunt cu nisip fin şi ape turquoise, iată că cei doi au alte preferinţe atunci când vine vorba de relaxare.

image

Proaspeţii părinţi şi-au făcut bagajele şi au plecat într-o peripeţie pe vârf de munte, bucurându-se de o baie fierbinte într-o piscină naturală şi de o plimbare cu snowmobilul. A fost o perioadă încărcată pentru ei deoarece şi-au mărit familia cu 3 copii. Ronaldo, tatăl unui băiat de 7 ani, Cristiano Ronaldo jr., le-a urat bun venit pe lume gemenilor Eva şi Mateo în luna iunie a anului trecut, copii cu ajutorul unei mame surogat, pentru ca în noiembrie să se nască şi fiica lui cu Georgina Rodriguez, Alana.

image

Cu o casă plină de copii, câteva zile departe de casă sunt un bun prilej de a sărbători iubirea şi exact acest lucru au făcut cei doi îndrăgostiţi. Cristiano şi Georgina au distribuit pe conturile lor de Instagram câteva fotografii din excursia romantică la munte. S-au fotografiat sărutându-se, în timp ce ţineau o cană de ceai în mână, iar perisajul de care se bucură este unul spectaculos.

De asemenea, s-au bucurat de o plimbare cu elicopterul, de şi de o baie într-o piscină naturală, fiind înconjuraţi de zăpadă. Această vacanţă vine la scurt timp după ziua de naştere a Georginei care a împlinit 24 de ani. Modelul de origine spaniolă este o mamă desăvârşită pentru toţi cei 4 copii ai familiei, să nu mai vorbim că se descurcă de minune în ceea ce priveşte creşterea celor trei bebeluşi. Desigur, un ajutor de nădejde este şi mama fotbalistului Cristiano, Maria Dolores dos Santos Aveiro, care apare destul de des alături de bebeluşi.

Iată cât au crescut gemenii Eva şi Meteo, dar şi cum a evoluat micuţa Alana!

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg