Cristina Bălan a anunțat, bucuroasă, extinderea familiei: ”A fost trimis ca fetiță și a ajuns băiețel”

21 februarie, 2024

Cântăreața este în culmea fericirii, după ce familia s-a mărit. Mămică a trei copii, acum Cristina Bălan este mămică și pentru trei blănoși.

Cristina Bălan și Gabriel jpg

După ce Cristina și Gabriel au devenit anul trecut și părinți de fetiță, bucuriile și energia pozitivă se țin lanț în familia lor, o familie pe cinste, cu 8 membri! Artista care a câștigat un sezon al emisiunii ”Vocea României” își actualizează constant adepții din online cu noutățile din viața lor. Tocmai de aceea, a simțit nevoia să facă publică informația potrivit căreia un nou membru patruped le încântă viețile. Motănelul adorabil a cucerit-o iremediabil pe bebelușa Nadeea Sofia, un copilaș pornit deja în explorarea lumii.

”Cel mai nou membru al familiei noastre senumește Alekei și este un motan cu ștaif. N-are pedigree, dar are părinți de rasă: tatăl Maine Coon, iar mama British short hair blue. Alekei a venit la noi pe 11 Noiembrie, la două luni după ce a apărut pe lume, după un drum de la Bistrița până la Vidra. Nu a fost prima alegere, în sensul că vorbisem să-l adopt pe fratele lui, însă, până urmă, la noi a ajuns acest cărbune simpatic.

Și cred că așa a fost să fie, pentru că e minunat cu copiii, extrem de blând și de tolerant cu pornirile năzdravăne ale băieților și cu smotoceala de bebeluș a Nadeei. Aaa, musai să menționez că a fost trimis că fetiță și la noi a ajuns băiețel. Cum așa?

Păi așa s-a crezut, că e pisică. Când l-am văzut, eu am avut senzația că e băiat. Lucru confirmat, la vreo două zile, de către veterinar. Numele i l-au ales băieții. După câteva zile de încercări fel și fel, băieții au strâmbat din nas la multe denumiri, inclusiv Simba, Pumba, Bagheera, le-a plăcut Alekei. Așa i-a rămas numele. El dă trezirea dimineață, la cea mai mică mișcare a degetelor lui Gabriel. Miorlăie viguros după fiecare masă și vizită la litieră. Ne urmărește prin toată casă, se joacă cu jucăriile de bebeluș, scoate limba și gâfâie ca un câine când obosește, se urcă pe masă chiar dacă nu are voie și e plin de îndrăzneală cu câinele Blitz și motanul Jack. Doamnelor și domnilor, Alekei!”, l-a prezentat atât de frumos Cristina Bălan fanilor săi din online.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg