Cristina Bălan, declarații răvășitoare la a doua sarcină. ”Am fost acuzată că am născut copii defecți”

2 noiembrie, 2022
Cristina Balan gravida jpg

Artista se pregătește să devină mamă pentru a treia oară și trăiește clipe emoționante, însă nu poate uita tot greul care a venit la pachet cu boala necruțătoare a copiilor săi, Sindromul Down.

 Cristina Bălan, de-a lungul timpului, s-a folosit de celebritate pentru a ajunge la urechile oamenilor și a-i face să conștientizeze această afecțiune cu care se confruntă numeroși copii. Desigur, călătoria nu a fost ușoară deloc, însă are noroc că-i este alături soțul său cel înțelegător. Cântăreața se implică în problemele sociale din România și încearcă să aducă o schimbare, fie ea cât de mică.

Cristina Bălan a fost invitată în emisiunea „În Oglindă”, de pe canalul de YouTube theXclusive, găzduită de Mihai Ghiță. În cadrul acestui interviu, artista a vorbit cu sinceritate despre gemenii ei, dar și despre răutățile celor doi jur la adresa copiilor ei.  Vorbele aruncate conștient sau inconștient pot răni suflete, mai ales pe cele ale unor copii nevinovați.

„Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat cumva societatea, că societatea nu are nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. A durut. Dacă e vorba de mine, orice ar fi legat de mine, de persoana mea, nu mă doare atât de tare, dar când vine vorba de copiii mei, aici este călcâiul lui Ahile al meu. Este foarte dificil. Nu cred că sunt singura care simte așa. Orice părinte care este conectat cu copilul lui și l-a adus pe lume din dragoste și dintr-o chemare firească, simte la fel. Nu poți să rămâi implacabil, când lumea îți atacă copiii sau îți contestă dreptul de a da naștere, de a da viață în forma în care este ea. Un lucru pe care foarte puțini oameni îl au în vedere este că nimeni nu-ți poate garanta faptul că aduci pe lume o viață care va fi sănătoasă, care va avea un parcurs ca la carte, standard, nu se va întâmpla absolut nimic.”

Participarea la ”Vocea României” a fost o gură de aer curat pentru Cristina Bălan, care recunoaște că a ajutat-o pe toate palierere, inclusiv să depășească depresia. Cântăreața s-a luptat și cu această boală și cu kilogramele în plus.

„Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam din casă. Nu mai voiam să ies, să mă mai uit în oglindă la mine. Am fost și obeză. Deja cântarul sărise de 90 și ceva de kg. Mă devalorizasem aproape total. Chiar dacă îți iubești copiii, de aceea se și vorbește de depresia postnatală. În cazul meu a fost vorba de o naștere prematură, traumatizantă nașterea în sine, cu medicul de gardă înjurându-mă, foarte urât. Nu mai aveam poftă de viață, încredere în faptul că aș mai putea să mai cânt vreodată. Pentru mine Vocea României a fost colacul de salvare. Dacă nu ar fi existat momentul Vocea României, puteam să mă fi scufundat cam rău de tot. Mă simțeam cumva într-un hău adânc, pe fundul gropii, nu știam cum să ies, cum să mai fac să mă mobilizez”, a declarat Cristina Bălan în emisiunea „În Oglindă”, de pe Youtube.

Acum, artista e extrem de încântată că micuții lor vor avea un frățior sau o surioară și se bucură la maxim de perioada binecuvântată a sarcinii.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate