Cristina Bălan (ex Impact) a născut gemeni

12 august, 2013
bebe balan jpeg

Fericire mare în familia Bălan. Gabriel şi Cristina, solista trupei ABCD, au devenit, ieri, părinţii unor gemeni frumoşi şi sănătoşi, chiar dacă bebeluşii au venit pe lume prematur. Naşterea nu a fost una fără emoţii, mai ales pentru tăticul care a trebuit să aştepte

Fericire mare în familia Bălan. Gabriel şi Cristina, solista trupei ABCD, au devenit, ieri, părinţii unor gemeni frumoşi şi sănătoşi, chiar dacă bebeluşii au venit pe lume prematur. Naşterea nu a fost una fără emoţii, mai ales pentru tăticul care a trebuit să aştepte pe sălile maternităţii nu mai puţin de 24 de ore, cât a durat travaliul Cristinei.

„Începând cu ora 19.10, pot spune că am o familie de trei lei, Cristina fiind născută pe 19 august. Încă nu-mi vine să cred că sunt tătic...de gemeni! Un alt vis devenit realitate! Sunt un om norocos şi binecuvântat, asta este clar. Soţia mea scumpă este o eroină în cel mai adevărat sens al cuvântului, dâns naştere celor două minuni în mod natural, fără niciun fel de analgezic. Azi pot spune cu tot sufletul că sunt un om fericit. În partea stângă îl avem pe Toma David Bălan (născut la 19:10, 1350g), iar în partea dreaptă îl avem pe Matei Nikolas Bălan (născut la 19:17, 1550g). Bun venit pe lume, măzăricilor! Mami şi tati vă iubesc enooorm!“, a scris, pe Facebook, tăticul Bălan, însoţind mesajul lui cu o fotografie a nou-născuţilor.

image

Felicitări proaspeţilor părinţi!Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg