Cristina Bălan, prima imagine cu fetița. Cum și-au întâmpinat gemenii surioara?

3 ianuarie, 2023
cristina balan jpg

Cristina Bălan a devenit în urmă cu câteva zile mămica unei fetițe superbe, care va fi botezată Nadeea Sofia. Micuța și-a întâlnit acum și frățiorii, iar momentul a fost unul emoționant.

„Marea bucurie a ajuns în brațele noastre, chiar înainte de trecerea în noul an, pe 30 decembrie. Nadeea Sofia, iubirea noastră, te-am așteptat cu mari emoții! Ai vrut să petrecem Revelionul împreună și nu există cuvinte să exprime fericirea și recunoștința pentru atâta perfecțiune”, a scris Cristina Bălan pe o rețea de socializare.

Artista mai are doi băieți care au fost diagnosticați cu sindrom Down. Cei doi au fost teribil de încântați de întâlnirea cu surioara lor.

 „Bun venit la noi în familie, iubita noastră surioară, Nadeea Sofia! Noi deja te iubeam încă din burtică, dar acum ne-am topit de dragul tău Îți vom fi alături la fiecare pas și te vom ține de mână mereu, promitem”.

familia Cristinei

Solista a vorbit în trecut despre depresia cu care s-a luptat după nașterea gemenilor.

„Aveam peste 90 kg și o depresie cât Titanicul, după nașterea traumatizantă a gemenilor mei. Aveam și celulită, și vergeturi. Și nu prea mai ieleam din casă. Cum să mai ies, să mă vadă și să mă judece lumea, care habar n-avea prin ce trecusem și vedea doar o “balenă”, o obeză, o “nesimțită care bagă 5 șaorme deodată”?! Doar când eram nevoită s-o fac, atunci scoteam nasul în lume. Și atunci, cu capul în jos. Pentru că știu, știu atât de bine cum gândesc oamenii, care nu se gândesc la ce este dincolo de suprafață. Nu știu rănile omului pe care-l judecă la prima vedere. Și eram atât de vulnerabilă, încât mă afecta orice privire mai lungă sau plină de dispreț”.Recente pe Ok! Magazine

Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png