Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman s-au despărţit după nouă ani de relaţie. Primele declaraţii

1 februarie, 2021
1 cristina ciobanasu si vlad gherman despartire dupa noua ani 7 jpg jpeg

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman s-au despărţit după nouă ani de relaţie. Cei doi au făcut primele declaraţii despre separare în mediul online!

S-au despărţit, nu mai formează un cuplu! Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au anunţat separarea pe reţelele de socializare.

"Acesta va fi un video greu de făcut şi ai ales greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-aţi fost mereu alături, ne-aţi susţinut şi meritaţi să ştiţi adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris şi cu mine ne-am despărţit. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni. O să ne avem spatele unul celuilalt. Este greu, de trei săptămâni plângem într-una, am perpelit decizia aceasta pe toate părţile şi am ajuns la concluzia că este cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înţelegeţi este că 2020 şi-a lăsat amprenta şi asupra relaţiei noastre. Am avut foarte mult timp la dispoziţie în care am stat împreună şi nu am mai lucrat foarte mult.

Am avut timp să discutăm şi ne-am dat seama că suntem foarte diferiţi, că ne dorim lucruri diferite şi că ne aflăm în puncte diferite ale evoluţiei noastre. Ce-am arătat până acum, ce am lăsat să se vadă, ce am postat a fost 100% real şi sincer şi toate momentele pe care le-am trăit în cei nouă ani au fost extrem de frumoase. Au fost nouă ani în care am trăit, probabil, cât alţii trăiesc într-o viaţă, doar că, aşa cum este în viaţă, am avut şi momente grele pe care am preferat să le ţinem pentru noi şi am lăsat să se vadă doar părţile fericite şi multă iubire.

Eu (n.r. – Cristina) am fost cea care am iniţiat discuţia. Eu (n.r. – Vlad) nu aş fi avut curaj să iniţiez această discuţie chiar dacă ştiam că ajunsesem să nu mai funcţionăm", au spus cei doi pe Instagram.

3 cristina ciobanasu si vlad gherman despartire dupa noua ani 5 jpg jpeg

Care a fost motivul despărţirii

"Noi când ne-am cunoscut eram foarte tineri şi din acel moment am făcut cam totul împreună. Am lucrat şi jucat împreună, iar undeva pe drum am uitat să mai fim atenţi la nevoile noastre la ce ne doream noi ca indivizi. Cea mai mare greşeala pe care o poţi face este să te uiţi pe tine, să uiţi că ai alte nevoi şi aspiraţii faţă de partener şi căţi doreşti alte lucuri de la viaţă".

        View this post on Instagram                       A post shared by Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

View this post on Instagram

A post shared by Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg