Cristina Cioran, ultimele noutăţi despre bebeluşa sa născută prematur

3 august, 2021
1 cioran jpg jpeg

Cristina Cioran trăieşte o adevărată provocare a vieţii. Fiindcă este cumplit pentru o mamă să fie despărţită de pruncul său după naştere.

Fiind o sarcină în care vârsta maternă este înaintată, mai precis după 40 de ani, erau şanse ca ceva să nu mergă bine. Nu este o regulă, însă sarcina târzie vine la pachet cu câteva neplăceri.

Un copil născut de o mamă de peste 40 de ani poate să aibă o greutate mică la naştere, se poate naşte prematur sau poate suferi de diferite anomalii genetice. Datele statistice arată că, în cazul unei femei de 40 de ani, riscul este de 1 din 100 de naşteri (riscul creşte odată cu înaintarea în vârstă).

stanga
dreapta
2 cioran2 jpg jpeg
3 cioran1 jpg jpeg
1 cioran jpg jpeg

Studiile de specialitate arată că, în cazul femeilor de 40 de ani, sunt şanse mai multe ca travaliul să fie indus, iar, din cauza poziţionării anormale a copilului, să fie necesară o intervenţie cezariană.

Cristina Cioran a născut-o pe Ema la doar 29 de săptămâni, iar emoţiile o vor copleşi pe actriţă până în ziua în care o va putea lua acasă.

Regulile sanitare anti-COVID impun multe restricţii, drept urmare şi vizitele la micuţă sunt rare. Însă Kiki Cioran a reuşit să îşi vadă puiul, în urmă cu câteva ore, după care le-a mărturisit şi prietenilor de pe Facebook: ”Fetiţa noastră puternică şi curajoasă ne-a zâmbit când ne-a văzut şi ne-a simţit! Suntem fericiţi că e bine şi creşte! Suntem despărţiţi! Dar împreună! Sperăm să o luăm acasă cât mai curând! Săptămâna asta finalizez camera Emei! Abia o aştept acasă!”, a scris, emoţionată, Cristina Cioran.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg