Cristina ICH a fost la Monaco Grand Prix. Cum i s-a părut experienţa?

12 iulie, 2018
cristina ich4 png

Cum ar fi dacă ai deschide ochii şi ţi-ai dat seama că nu a fost un vis frumos, ci pură realitate. Cu gândul acesta m-am trezit în prima dimineaţă de la Monaco.

image

IQOS mi-a adresat o provocare - #challengeyourimagination. Am acceptat-o pentru că, într-un fel, asta mă defineşte – să descopăr, pas cu pas, ceea ce mintea noastră, uneori, nu poate percepe. Aşa am ajuns la Monaco Grand Prix, unul dintre cele mai urmărite circuite de Formula 1 din lume. Ştiam de existenţa lui, ştiam de Schumaher, văzusem câteva momente care au rămas memorabile pentru circuit, însă cam atât. Ce vreau să reţineţi este că nu credeam că voi ajunge să iubesc atât de mult maşinile, mai ales unele de raliu.

La Monaco Grand Prix înveţi şi vezi cum arată o adevărată competiţie. Vezi oameni determinaţi şi pasionaţi, vezi o familie, mai mult decât o echipă, care nu se axează în mod direct pe câştig, ci pe performanţa care duce la câştig. Cam asta este echipa Ferrari, cea care este prezentă la Monaco Grand Prix încă de la începutul circuitului şi care a reuşit să se menţină în top chiar şi cu trecerea anilor, tocmai din considerentele enumerate mai sus.

image

Probabil că înţelegeţi că experienţa de la Monaco Grand Prix a fost una unică pe care mi-o voi aminti şi povesti ori de câte ori voi avea ocazia.

Cele trei zile petrecute la Monaco alături de IQOS şi alţi colegi nu s-au rezumat doar la Monaco Grand Prix şi Formula 1, ci şi la tehnologie şi modul în care aceasta poate schimba lumea. E drept, lucrurilea astea se ştiu de câteva decade, însă eu, personal, nu am avut ocazia să intru în suburbiile acesteia.

Am ajuns pe yacht-ul celor de la IQOS - ancorat în portul de lângă Monaco Grand Prix - acolo unde era laborator de cercetare în miniatură. Nu vreau să povestesc despre cum a fost acolo, despre ce am văzut şi despre materiale sau ustensile. Ce vreau să vă spun e că am văzut zece ani de cercetare concentrate pe crearea unui singur produs, care va transforma viitorul într-unul fără fum.

image

Închei prin a vă mai spune un singu lucru: #challengeyourimagination ar trebui să fie motto-ul mai multor oameni. Poate că nu toţi vom ajunge la Monaco Grand Prix, dar, cu siguranţă, lumea va căpăta alte nuanţe.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg