Cristina Joia, externată din spital. Mesajul designerului de la "Visuri la cheie": "Las autorităţile şi avocaţii să-şi exercite profesia"

18 noiembrie, 2020
6 cristina joia batuta 5 jpg jpeg

După mai multe zile petrecute în spital, Cristina Joia a fost externată. Designerul de la "Visuri la cheie" lasă autorităţile competente să rezolve cazul ei, să facă dreptate. 

Cristina Joia, designer la emisiunea „Visuri la cheie“ de la ProTV, a fost externată din spital pe 17 noiembrie, după ce în urmă cu mai multe zile a fost agresată într-un magazin din Bucureşti de către o şoferiţă căreia îi reproşase că a blocat trecerea de pietoni şi parcarea magazinului.

Cristina Joia este acasă, cu familia şi va continua filmările pentru emisiune. Despre cazul său, ea declară că lasă autorităţile şi avocaţii să-şi exercite profesia.

"Vreau să vă mulţumesc mult pentru toate mesajele voastre de susţinere şi gândurile bune pe care mi le-aţi transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectaţi. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiţi de empatie sau de valori. Mi-am dorit să pastrez o masură vis-a-vis de declaraţiile mele în media şi vă mulţumesc că aţi înţeles şi respectat asta.

Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul Visuri la cheie, pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate faţă de toţi cei implicati şi pentru că viaţa nu se opreşte cu un pumn, decât dacă eu aleg asta! În rest, las autorităţile şi avocaţii să-şi exercite profesia. Nu am sentimente negative,  dar îmi doresc foarte mult să nu existe alte victime agresate pe viitor asa ca am facut tot ce tine de mine inca din spital!

Fiţi optimişti, zâmbiţi şi bucuraţi-vă de ai vostri. Vă îmbrăţişez şi vă mulţumesc încă o dată!", a scris ea pe Facebook. 

2 cristina joia batuta 4 jpg jpeg

Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia a fost plasată în arest la domiciliu 

Nicoleta Andrei, femeia care i-a dat un pumn în nas Cristinei Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie” de la Pro TV, fusese arestată preventiv pe 10 noiembrie, dar a contestat decizia instanţei.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}