Cristina Joia, externată din spital. Mesajul designerului de la "Visuri la cheie": "Las autorităţile şi avocaţii să-şi exercite profesia"

18 noiembrie, 2020
6 cristina joia batuta 5 jpg jpeg

După mai multe zile petrecute în spital, Cristina Joia a fost externată. Designerul de la "Visuri la cheie" lasă autorităţile competente să rezolve cazul ei, să facă dreptate. 

Cristina Joia, designer la emisiunea „Visuri la cheie“ de la ProTV, a fost externată din spital pe 17 noiembrie, după ce în urmă cu mai multe zile a fost agresată într-un magazin din Bucureşti de către o şoferiţă căreia îi reproşase că a blocat trecerea de pietoni şi parcarea magazinului.

Cristina Joia este acasă, cu familia şi va continua filmările pentru emisiune. Despre cazul său, ea declară că lasă autorităţile şi avocaţii să-şi exercite profesia.

"Vreau să vă mulţumesc mult pentru toate mesajele voastre de susţinere şi gândurile bune pe care mi le-aţi transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectaţi. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiţi de empatie sau de valori. Mi-am dorit să pastrez o masură vis-a-vis de declaraţiile mele în media şi vă mulţumesc că aţi înţeles şi respectat asta.

Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul Visuri la cheie, pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate faţă de toţi cei implicati şi pentru că viaţa nu se opreşte cu un pumn, decât dacă eu aleg asta! În rest, las autorităţile şi avocaţii să-şi exercite profesia. Nu am sentimente negative,  dar îmi doresc foarte mult să nu existe alte victime agresate pe viitor asa ca am facut tot ce tine de mine inca din spital!

Fiţi optimişti, zâmbiţi şi bucuraţi-vă de ai vostri. Vă îmbrăţişez şi vă mulţumesc încă o dată!", a scris ea pe Facebook. 

2 cristina joia batuta 4 jpg jpeg

Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia a fost plasată în arest la domiciliu 

Nicoleta Andrei, femeia care i-a dat un pumn în nas Cristinei Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie” de la Pro TV, fusese arestată preventiv pe 10 noiembrie, dar a contestat decizia instanţei.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg