Cristina Joia trece iar prin momente cumplite. Arhitecta agresată într-un supermarket a divorțat de soțul său: "E ca o moarte"

31 octombrie, 2022
cristina joia

Cristina Joia și soțul său, Bogdan, s-au despărțit în urmă cu un an și jumătate, dar au ales să păstreze tăcerea asupra acestu fapt. Arhitecta de la PRO TV recunoaște că decizia separării i-a aparținut partenerului ei de viață și că i-a adus multă suferință. Cei doi au un băiețel adoptat.

„El a vrut să plece, dar asta nu mă face pe mine mai puțin vinovată. Dacă cei doi nu lucrează la relație în fiecare zi și nu prioritizează relația, lucrurile alea nu au cum să țină doar dacă se iubesc. De iubit ne-am iubit foarte mult. E o lecție pentru cei care ne ascultă: iubirea nu e de ajuns! Dacă vorbim despre cum se simte un divorț… e ca o moarte. Dacă acolo a fost o legătură și oamenii s-au iubit, divorțul e absolut cumplit”, a mărturisit Cristina Joia în podcastul „Acasă la Măruță”.

“Realmente este o moarte. Este moartea a ceva ce a fost hrănit și a fost viu foarte mulți ani”, a mai spus vedeta. „ Nu cred că e ceva ce trece, cred că îți ia mult timp. Ne naștem și murim singuri. Avem dreptul să fim fericiți”, a adăugat arhitecta.

cristina joia

"Mi-a luat un an și jumătate să pot vorbi asumat despre mine ...e că atunci când te lovește trenul, dar te ridici, zâmbești ca și cum nu s-a întâmplat nimic , pentru că trebuie să continui, sunt oameni cu probleme mult mai mari decât ale tale.. mi-am tot zis asta, dar vine un moment în care realizezi că ești zob, și fix vulnerabilitatea și acceptarea asta te ajută să te reconstruiești. Nu aveți idee de câte ori când mă umflasem de plâns noaptea, a două zi oamenii îmi spuneau " ai o enegie așa bună, zâmbești tot timpul, viața ta trebuie să fie perfectă", a mărturisit Cristina pe o pagină de socializare.

Cristina Joia a fost implicată într-un mare scandal în urmă cu doi ani. Atunci, arhitecta a fost lovită într-un supermarket și a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta a fost nevoită să suporte mai multe intervenții la nas.  “Vizibilă de aproape, acum a rămas o cicatrice în locul în care îmi lipsea o bucată din nas. Un drum lung parcurs pna aici.. Mulţumesc pentru profesionalismul, răbdarea şi empatia cu care aţi tratat un pacient ajuns printr-un accident în această situaţie. Ştiu că sunt putin "pirată" (aşa mi-a zis un puşti şi mi s-a părut super funny:-) Am decis să-mi asum nasul ăsta brăzdat şi să revin la energia buna de altadată alături de oameni dragi!”, mărturisea Cristina Joia.

Și ca și cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, Cristina a recunoscut că suferă de endometrioză toracică și a trecut prin trei operații la plămâni.



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg