Cristina Rus, rămasă fără soţ de Sărbători

8 decembrie, 2014
cata5232 jpeg

Fosta membră a trupei Blondy trece prin acelaşi coşmar prin care trec şi colegele ei de breaslă, Sanda Ladoşi şi Cristina Spătar. Soţul ei, Dragoş Bîlteanu, a fost arestat într-un dosar aflat sub conducerea procurorilor de la DIICOT.

Fosta membră a trupei Blondy trece prin acelaşi coşmar prin care trec şi colegele ei de breaslă, Sanda Ladoşi şi Cristina Spătar. Soţul ei, Dragoş Bîlteanu, a fost arestat într-un dosar aflat sub conducerea procurorilor de la DIICOT.

Deşi părea că viaţa Cristinei Rus (33) a intrat pe un făgaş sigur, fără grija zilei de mâine, la fel ca şi buna ei prietenă Cristina Spătar, iată că soţul ei, Dragoş Bîlteanu (36), are probleme cu legea, la fel ca şi Alin Ionescu, soţul lui Spătar.

image

El este vizat de ancheta condusă de procurorii DIICOT, care au făcut 31 de percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Arad la 25 de persoane suspectate că ar fi delapidat patrimoniul SIF Banat Crişana şi SIF Muntenia, de unde au transferat bani prin intermediul unor offshore-uri, dar şi că s-ar fi implicat în operaţiuni de manipulare a pieţei de capital.

Cu alte cuvinte, Dragoş Bîlteanu e acuzat că ar face parte dintr-un grup infracţional care a făcut fraude la nivel înalt.

Interesant este că această arestare vine la puţin timp după ce aflam că afaceristul este mai bogat cu 20 de milioane de euro, după ce a vândut, la sfârşitul lunii noiembrie, un teren de 12.000 mp, situat în zona Floreasca.

Din păcate pentru Cristina Rus, care credea că a tras lozul câştigător, aceste Sărbători vor fi foarte triste. Cântăreaţa trebuie să dea dovadă de tărie de caracter şi verticalitate mai ales pentru cei doi copii ai lor, Dragoş (5) şi Cristina Maria (10 luni), care sunt prea mici ca să înţeleagă ce se întâmplă cu tatăl lor.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG