Cristina Şişcanu, super apariţie la OK! Vip Kids Picnic! Soţia lui Mădălin Ionescu a atras toate privirile cu un decolteu adânc

30 mai, 2019
1 cristina siscanu main jpg jpeg

Ziua de 29 mai a fost una plină pentru vedetele autohtone, acestea venind cu mic, cu mare la cea mai importantă petrecere pentru copii: OK! Vip Kids Picnic.

Una dintre celebrităţile care a reuşit să atragă toate privirile a fost Cristina Şişcanu, care a venit însoţită de fetiţa ei, Petra. Soţia lui Mădălin Ionescu a ales pentru party o ţinută de vară cu un decolteu adânc care i-a lăsat la vedere bustul generos.

5 cristina siscanu dsc 1788 1 jpg jpeg

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

OK! Vip Kids Picnic a fost organizată într-un decor de poveste, amenajat pe pajiştea de la Hotel Caro din Bucureşti, şi a avut parte de numeroase momente interesante. De la ateliere de pictură realizate de echipa de la Petreceri Fantastice şi activităţi organizare de Opera Comică pentru copii şi până la momente de magie cu Magicianul Augustin şi atracţia serii, open space for creativity by Opel Grandland X, unde copiii, îndemnaţi de Fetiţa Zurli de la Gaşca Zurli, au avut ocazia să deseneze cu carioci acest nou model. Invitatul special al evenimentului, Răzvan Fodor, a fost spiriduş pentru o zi, aducându-l la petrecere cu un Opel Grandland X pe câştigătorul concursului organizat de site-ul nostru.

Seara s-a încheiat cu o tombolă cu premii surpriză de la sponsorii noştri: NEXT, Klorane, Avene, un aer condiţionat de ultimă generaţie de la Skyworth şi marele premiu, o săptămână la volanul Opelului Grandland X desenat de copii chiar în cadrul evenimentului.

Mulţumim sponsorilor noştri: OpelNEXTSanadorKlorane BebeEau Thermale AveneAqua CarpaticaClineo şi partenerilor: Hotel Caro, pentru locatie, EVENTlicious, pentru decoruri, Tort DesignPetreceri FantasticeOpera ComicaAlkaliane.ro.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg