Cristina Spătar: „M-am gândit să divorţez“

19 aprilie, 2016
Cristina Spatar Teo Show jpeg

Artista a vorbit în emisiunea lui Teo despre relaţia cu soţul ei.

image

Cristina Spătar trece, de câteva luni bune, printr-un mare impas în mariajul ei, dar e o femeie puternică, care nu se grăbeşte să ia decizii la supărare. Între timp, până se clarifică situaţia între ea şi soţul ei, artista şi-a refăcut şi bustul, apelând la implanturi noi de silicon.

„Nu mi-am anunţat soţul că mă duc să mă operez. N-am spus nimănui, cred că soacra mea ştia. Dar el a fost mereu de acord cu tot ce am făcut eu“, a spus Cristina Spătar despre decizia ei de a-şi reînnoi implanturile.

Cât priveşte faptul că ar avea datorii, Cristina Spătar a spus că: „Datorii nu am, sincer, ca să lămurim lucrurile, dar e loc de mai bine. Adică eu îmi doresc să câştig bani, să merg să cânt la petreceri, ca toată lumea. Asta am făcut şi asta fac în continuare“.

„Eu mă simt o femeie faină, puternică şi am treabă de făcut, am doi copii copii frumoşi. Nu mă simt o victimă. Ca mine sunt foarte multe femei în România care poate au trecut prin ce am trecut şi eu cu ceva timp în urmă“, crede ea.

„Le sfătuiesc pe femei să mai stea puţin. Să stea, să mediteze bine, să gândească bine lucrurile înainte de a lua o decizie. Fiecare îşi ştie viaţa, şi familia, şi situaţia. Eu am stat şi voi mai sta. Am avut momente în care m-am gândit să divorţez şi am spus: «Gata». Dar doar pentru cinci minute, pentru că au venit cei mici şi mi-au zburat gândurile în altă parte“, a spus Cristina Spătar la „Teo Show“.

image

„E mai greu, pentru că situaţia este publică. Dar suntem oameni, trebuie să toleram, să înţelegem anumite situaţii, să nu luăm decizii pripite. Eu primesc tot felul de sfaturi de la femei care au depăşit de mult vârsta mea şi care mă roagă să nu plec, să mai aştept. Aşa că preocupată de copii, de muzică şi de ceea ce mi se întâmplă, că am foarte multe propuneri şi contracte, lucrurile par mult mai frumoase, mai simple şi mai uşor de depăşit“, a declarat artista la Kanal D.

„Nu mai cred că există cuplu care să nu fi trecut prin lucruri delicate. Până acum credeam, dar acum nu mai cred. Probabil că fiecare cuplu are, la un moment dat, nişte suişuri şi nişte coborâşuri. Şi fiecare alege dacă să rămână împreună sau dacă o să se despartă. La noi nu ştiu cum o să fie. Dar, în momentul de faţă, ştiu că e linişte şi pace. Sper să fie bine pe viitor. E tot ce îmi doresc.“Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg