Cristina Ţopescu: „Şerban trebuie să-şi poarte această cruce“

19 octombrie, 2011

"Şerban e...Cum poate să fie un om în situaţia asta. Nu are cum să fie bine", a declarat Cristina Ţopescu la Realitatea TV. "Sigur că acum or să se trezească tot felul de comentatori care or să

"Şerban e...Cum poate să fie un om în situaţia asta. Nu are cum să fie bine", a declarat Cristina Ţopescu la Realitatea TV.

"Sigur că acum or să se trezească tot felul de comentatori care or să spună: ei, nu mai putem noi de Şerban. Într-o tragedie sunt mai multe personaje. Personajele principale în situaţia asta, din nefericire, sunt cei care au murit. Acum, ghinionul lui Şerban pentru unii este că el a rămas în viaţă. El trebuie să-şi poarte această cruce. Dincolo de procesul care îl aşteaptă şi al cărui deznodământ nu-l cunoaştem şi nici nu e cazul să ne pronunţăm, îl aşteaptă o viaţă în care va trebui să se împace, va trebui să se împace cu gândul că, deşi nu a vrut, a omorât trei oameni. Asta nu este o situaţie de invidiat", a povestit vedeta Prima TV.

Cristina a vorbit şi despre cum a fost tratat de presă tragicul accident provocat de colegul său. "Să încercăm să umplem spaţiul de emisie, chiar dacă suntem televiziune de ştiri, cu martori apăruţi din neant. Cred că nu pot fi credibili. Poate că unii dintre ei chiar au văzut nişte lucruri, dar percepţia lor este subiectivă, unii poate chiar nu au văzut. Unii dintre ei sunt cu spatele la cameră, ceea ce nu mi se pare în regulă, pentru că Şerban Huidu nu este un interlop. Deci viaţa lor nu este ameninţată. De ce acceptăm noi jurnaliştii? De ce nu luăm mărturiile acelora, martorilor, audiaţi de poliţie, dacă ajungem la ei, pentru că declaraţiile lor chiar vor conta în anchetă", a mai spus Cristina Ţopescu.

"Mi s-a părut de mult bun simţ comentariul lui Teo. Mi se pare că agresivitatea nu e numai pe şosele, mi se pare că agresivitate e în societate, că noi toţi suntem mai mult sau mai puţin agresivi, chiar şi oamenii inteligenţi de la care ai pretenţii, că presa este agresivă şi că inducem această agresivitate", a adăugat Cristina Ţopescu.Recente pe Ok! Magazine

jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg