Cu băieţii lor de mână la evenimente. Cele mai norocoase şi cool mame de la Hollywood!

27 martie, 2018
sofia vergara, pamela anderson jpeg

Pentru ele este o adevărată onoare să fie la braţul fiilor lor la evenimente. Unde să mai pui că băieţii lor, fie că vorbim de nişte adolescenţi, sau de bărbaţi în toată regula, au avut ocazia să participe la nişte gale de mare amploare, fiind partenerii unor femei care au făcut istorie.

Victoria Beckham, Pamela Anderson sau Sofia Vergara sunt printre cele mai mândre mame, dar poate nu la fel de mândre pe cât sunt fii lor de ele. Şi nu e de mirare că vor să stea în preajma părinţilor când alţi tineri de vârsta lor ar face orice ca să se distreze departe de familie, cu prietenii. Când ai o mamă atât de cool şi de cunoscută, ar fi şi păcat să profiţi.

Ele sunt cele mai norocase mame!

Victoria Beckham

Deşi este la o vârstă la care mulţi îşi iau viaţa în piept, 19 ani, fiul cel mare al Victoriei Bekham adoră să iasă în oraş în compania mamei lui super cool, mai ales că întâlnirile dintre cei doi sunte destul de rare de când Brooklyn s-a mutat la New York pentru studii.

Victoria şi Brooklyn Beckham.

Pamela Anderson

Celebra actriţă are doi copii absolut minunaţi care o însoţesc la evenimente. Înţeleg perfect cariera mamei lor pentru că îi calcă pe urme în industria modei, aşa că se mândresc cu cea mai sexy blondă de pe glob. Iată-i pe Brandon (21) şi pe Dylan (20), la un eveniment, alături de Pamela!

Pamela Anderson şi băieţii ei, Brandon Lee şi Dylan Lee.

Sharon Stone

A apărut alături de unul dintre cei trei fii ai săi, Roan Joseph Bronstein, în vârstă de 17 ani, la ediţia de anul acesta a Globurilor de Aur. Ce cavalerul de onoare era mai potrivit pentru un eveniment de covorul roşu!

Sharon Stone şi fiul ei, Roan Joseph Bronstein.

Sofia Vergara

Cine ar fi zis că actriţa are un băiat atât de mare şi de frumos, de fapt este chiar bărbat. Are 25 de ai şi a întors toate privirile la premiile Emmy 2017, alături de mama lui cea sexy. Diferenţa de vârstă dintre ei este destul de mică, având în vedere că vedeta i-a dat naştere lui Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara pe când aceasta avea doar 20 de ani.

Sofia Vergara şi fiul ei, Manolo.

Elizabeth Hurley

Unicul său copil, Damian (15), îi moşteneşte farmecul, unde mai pui că adolescentul este cel care o pozează pe mama lui în ipostaze sexy, fotografii pe care aceasta le împărtăşeşte cu prietenii virtuali. Şi pe lângă asta, o însoţeşte pe actriţă pe la evenimente. Asta da mamă norocoasă!

Elizabeth Hurley şi fiul ei, Damian Hurley.

Angelina Jolie

Mai mereu acompaniată de copii la evenimentele mondene, fie că este în compania grupei compete de 6, fie că alege să vină însoţită de fiicele sale sau de unul dintre fii, Angi îi aduce pe copiii ei în lumina reflectoarelor. Iată că la ediţia de anul acesta a Globurilor de Aur a decis să păşească pe covorul roşu la braţul băiatului adoptiv de 14 ani, Pax Jolie-Pitt, un domnişor cum nu se poate mai prezentabil.

Angelina Jolie şi fiul ei, Pax.

Jane Fonda

Are 80 de ani, dar asta nu o împiedică să fie o femeie cu clasă la evenimentele de anvergură din industria filmului, mai ales când păşeşte pe covorul roşu la braţul unui bărbat atât de prezentabil şi puternic, nimeni altul decât fiul ei, actorul Troy Garity (44).

Jane Fonda şi fiul ei, Troy Garity.

Foto: Getty Images, Hepta, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate