Cu cât se bucură de mai multă atenţie, cu atât are mai mulţi duşmani. Cine o urăşte pe Meghan Markle?

12 aprilie, 2018
Prince Harry and Meghan Markle attend the Invictus team trials jpeg

Notorietatea vine cu un preţ destul de scump. Cel puţin asta susţin tabloidele britanice, care sunt convinse că fosta actriţă n-are parte numai de reacţii sincere şi plăcute din partea celor din jurul ei. Dimpotrivă.

Piers Morgan a rupt prietenia cu ea

image

Jurnalistul britanic a povestit relativ recent cum el era în relaţii minunate cu fosta actriţă, înainte de-a deveni logodnica Prinţului Harry. “Eram un fan al serialului Suits şi o urmăream şi pe Meghan pe Instagram, iar, într-o bună zi, ne-am împrietenit online, adică am început să avem un dialog absolut agreabil. Ne-am trimis apoi reciproc câteva email-uri, după care chiar ne-am întâlnit la Wimbledon. Am invitat-o să bem un pahar la un pub local, unde am şi petrecut vreo 90 de minute minunate împreună. După care linişte totală. N-am mai auzit niciun cuvânt de la ea. Ea a dispărut complet şi inexplicabil”, a explicat Piers cum a decurs relaţia cu Markle.

Piers Morgan

Luna trecută, Morgan s-a arătat vădit deranjat de faptul că cei doi logodnici nu vor respecta tradiţia la nuntă şi că vor renunţa la tortul clasic făcut din fructe. “Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să creeze scandal şi să îşi pună în cap întreaga familie regală britanică”, a precizat acesta. Semn clar că jurnalistul britanic e încă mâhnit de felul în care amiciţia cu Markle s-a încheiat!

Kate Middleton şi Pippa vor să fie doar ele preferatele publicului

image

Tabloidele britanice sunt de părere că, din moment ce fosta actriţă a apărut în vizorul publicului şi în lumina reflectoarelor, logodnica Prinţului Harry şi soţia Prinţului William nu se prea agreează una pe alta. Conform celor de la Daily Star, cele două s-au înscris în competiţia care are ca premiu titulatura de Prinţesa Inimilor, aşa cum era denumită Prinţesa Diana. Iar, pentru a demonstra râca dintre ele, tabloidul britanic susţine că Meghan şi Kate nu prea apar împreună niciunde şi, atunci când se întâmplă aşa ceva, se prefac amândouă că sunt prietene la cataramă.

Life & Style are altă teorie, şi anume că sora lui Kate, Pippa Middleton, este cea nemulţumită profund de concurenţa pe care le-o face, mai nou, Markle, simţindu-se dată la o parte în ultima perioadă. Aşa să fie oare??

Prinţesa Eugenie şi-a reprogramat nunta

image

După şapte ani de idilă, Prinţesa Eugenie de-abia aşteaptă să devină soţia iubitului ei, Jack Brooksbank, ceea ce e perfect de înţeles! Însă planurile ei de-a avea ceremonia în luna septembrie s-au dat peste cap şi asta pentru că proaspăt căsătoriţii (la acea vreme) Meghan Markle şi Prinţul Harry se vor afla, la acea dată, într-un turneu internaţional şi nu vor putea fi prezenţi la nuntă.

Aşadar, biata Prinţesă a fost nevoită să-şi amâne propria nuntă pentru luna octombrie doar pentru a beneficia de atenţia familiei regale în asemenea zi importantă din viaţa ei. Credeţi că i-a picat bine amânarea nunţii? Nu e de mirare că Eugenie a păstrat legătura cu câteva dintre fostele iubite ale Prinţului Harry şi chiar plănuieşte să le invite pe Cressida Bonas şi pe Chelsy Davy la nunta ei, unde Meghan va fi şi ea prezentă. Dovadă mai clară de răzbunare credeţi că există?

Fraţii ei o consideră prea ambiţioasă

image

“Ambiţioasă” este un eufemism, bineînţeles. De fapt, cei doi fraţi vitregi ai lui Meghan, Thomas Markle Jr. şi Samantha Grant, nu prea au cuvinte de laudă la adresa rudei lor devenită peste noapte superstar internaţional. După cum a declarat celor de la The Sun, Samantha susţine că n-a mai avut niciun contact cu sora ei vitregă din 2008, când a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. “Comportamentul ei cu singuranţă că nu este potrivit Casei Regale!”, se plânge aceasta.

Mai mult, sora vitregă a logodnicei Prinţului Harry o acuză pe aceasta de o dorinţă furibundă de a urca pe scara socială, până în vârf: “Hollywood-ul a schimbat-o. Iar ambiţia ei supremă este de a ajunge Prinţesă!”

Iar Thomas nu are nici el o părere mai bună despre sora sa: “Avocatul meu a vorbit cu avocatul ei şi mi-au fost transmise astfel cuvintele ei – <Ei sunt membri îndepărtaţi ai familiei mele şi nu îi cunosc personal.> Urât din partea ei, mai ales că am copilărit împreună…”, spune acesta cu dispreţ.

Fostul ei soţ de-abia îşi mai poate ţine în frâu mânia

image

Se pare că Meghan nu s-a purta deloc la o lady atunci când a încheiat căsnicia cu producătorul Trevor Engelson. Cei doi erau căsătoriţi de doi ani, când fosta actriţă i-a trimis soţului ei, prin poştă, verigheta şi inelul de logodnă fără niciun semn de prevenire. Inutil să mai spun că Engelson spumega de nervi din cauza surprizei total neplăcute pe care i-a făcut-o soţia lui!Recente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}