Cu ce avere a rămas Céline Dion după moartea lui René Angelil

26 mai, 2016
Celine Dion si Rene Angelil jpeg

Cântăreaţa canadiană este una dintre cele mai bogate artiste. Iată ce avere fabuloasă are acum.

image

După moartea soţului, René Angelil, în luna ianuarie, conturile lui Céline Dion totalizează un miliard de dolari. E-adevărat că cei mai mulţi bani ai lui Angelil au fost făcuţi împreună cu soţia sa, dar la aceştia se adaugă şi venituri şi proprietăţi personale care i-au revenit în întregime lui Céline, pe care a numit-o executor testamentar.

Printre toate bunurile pe care le-a avut acesta se regăsesc: maşini scumpe, o casă în Las Vegas, opere de artă, multe bijuterii, un castel în Quebec, o vilă în Florida şi foarte mulţi bani în conturi.

Cei trei copii ai lor, René-Charles şi gemenii Eddy şi Nelson, îşi vor revedinca partea lor din avere abia atunci când vor împlini vârsta de 18 ani.

În memoria lui René Angelil, Céline Dion a pregătit piesa "Encore un soir", ca un ultim omagiu pentru dragostea lor. "Încă o noapte, încă o oră, încă o lacrimă de bucurie, încă o favoare, la fel ca respiraţia şi florile, încă o greşeală" - iată câteva versuri din piesa compusă de Jean-Jacques Goldman.

"În timp ce René era tratat la Boston, mi-am permis să-l sun pe Jean-Jacques Gold­man", a explicat Céline Dion pentru un post de televiziune din Canada. "I-am spus să-mi compună, dacă poate, o piesă aparte, pe care n-a mai scris-o până acum pentru mine. E un subiect foarte delicat, despre o persoană care se luptă extrem de tare pentru propria viaţă. Este şi începutul unei noi vieţi. Jean-Jacques a acceptat de îndată. M-a emoţionat cumplit. Piesa vorbeşte despre viaţă.", a adăugat Céline Dion.

Piesa "Encore un soir" va fi inclusă pe noul său album, cu piese exclusiv în limba franceză, pe care Céline Dion îl va lansa la sfârşitul lunii august. Potrivit informaţiilor din presă, cântăreaţa a anunţat că va lansa un album cu piese în limba engleză, la sfârşitul anului 2017, deşi o dată fixă nu a fost încă stabilită.Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg