Cu ce bombă sexy a înlocuit-o Brian Austin Green pe Megan Fox

17 iunie, 2020
1 brian austin deschidere jpg jpeg

După ce Megan a fost văzută de mână şi sărutându-se cu Machine Gun Kelly, Brian Austin Green îi dă replica!

Divorţ urât între Megan Fox şi actorul din Beverly Hills, 90210. Au împreună 3 copii şi ar fi putut să fie mai discreţi şi decenţi în privinţa despărţirii. Dar ce-i drept, totul a pornit de la Megan, care a apărut din senin în compania artistului Machine Gun Kelly. Iniţial s-a crezut că e doar un prieten, dar foarte curând a apărut noul lui clip, în care Megan o interpretează pe iubita lui, iar scenele sunt hot. Apoi cei doi au şi fost văzuţi ţinându-se de mână şi sărutându-se. Nu mai este, aşadar, niciun dubiu despre natura relaţiei dintre cei doi.

Rămas în urmă, în postura bărbatului părăsit, Brian a simţit nevoia să dea o replică: actorul a fost fotografiat duminică în timp ce a ieşit la prânz la Mejico Grill & Tequila Lounge, în Agoura Hills, California, împreună cu o blondă planturoasă. Despre cine este vorba? Are 25 de ani şi o cheamă Courtney Alexis Stodden, o figură mondenă deloc bine cotată. Courtney s-a făcut remarcată la nişte concursuri de frumuseţe, pentru ca, la 16 ani, să şocheze publicul căsătorindu-se în 2011, în Las Vegas, cu un bărbat de 51 de ani, actorul Doug Hutchinson, etichetat din cauza acestui mariaj drept pedofil. Tatăl lui Courtney este chiar cu 4 ani mai mic decât Doug! Controversa creată a făcut-o celebră peste noapte, fiind invitată să participe la diverse reality show-uri, printre care Celebrity Big Brother. În schimb, bietul Doug a fost abandonat de agentul său, familia l-a dezmoştenit şi a primit ameninţări cu moartea. În 2016, cei doi anunţau că aşteaptă un copil, dar Courtney a pierdut sarcina. În cele din urmă, în martie 2018, Courtney a cerut divorţul, finalizat chiar anul acesta, înainte de pandemie. 

courtney stodden gettyimages 1174754879 jpg jpeg

Acestea fiind spuse, Courtney nu are deloc o reputaţie prea bună. Mai ales dacă la toate acestea adăugăm şi apariţiile sale ieftine de pe covorul roşu, de prost gust şi mult prea revelatoare - Courtney are mereu parte de accidente, de genul sânilor ieşiţi din haine (doar are implanturi upgradate la cupa DD) ori o rochie ce lasă să se vadă chilotul... Pe de altă parte, nici Machine Gun Kelly nu este o alternativă senzaţională găsită de Megan Fox. Practic, amândoi par că au deraiat alături de persoane mult inferioare. Asta dacă între Brian şi Courtney este, într-adevăr, ceva ori sunt doar prieteni, iar Brian a folosit-o doar ca să arate că şi el se distrează, nicidecum nu suferă singur...

courtney stodden 2 gettyimages 490768172 jpg jpeg

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg