Cu ce femeie s-a mai sărutat Madonna?

1 februarie, 2012

Sărutul său cu Britney Spears a făcut înconjurul lumii. Dar scena pusă la cale de cele două dive pop a fost până la urmă pură scenografie. Cu cine a recidivat Madonna în particular, acolo unde artista spune că pasiunea a fost autentică?

Sărutul său cu Britney Spears a făcut înconjurul lumii. Dar scena pusă la cale de cele două dive pop a fost până la urmă pură scenografie. Cu cine a recidivat Madonna în particular, acolo unde artista spune că pasiunea a fost autentică?

Dintre toate variantele feminine la care fanii reginei Pop s-ar putea gândi, vedeta hip hop Nicki Minaj e probabil pe ultimul loc. Sau nu e deloc. Însă chiar ea e cea cu care Madonna a mărturisit că s-a sărutat cu foc. Şi s-a întâmplat recent, la petrecerea de ziua de naştere a lui Nicki. "Ea era sărbătorita şi eram la sfârşitul uneia dintre acele zile lungi şi foarte solicitante şi toţi cei prezenţi am toastat în cinstea ei. Iar după câteva înghiţituri de şampanie, da, am sărutat-o", a mărturisit Madonna la show-ul TV al lui Anderson Cooper.

Am zice că poate au fost câteva pahare, nu înghiţituri de şampanie. Şi am mai zice că această confesiune e o formulă de promovare a următoarului single al Madonnei, Give Me All Your Luvin’, la care - ce credeţi?! - artista de 53 de ani a colaborat chiar cu Nicki Minaj (şi cu M.I.A.). Nu în ultimul rând, ne gândim că fetele ar putea închide triunghiul amoros - căci dacă Rihanna s-a iubit, chiar şi virtual, cu Nicki, iar Madonna a felicitat-o pe aceasta prea intens de ziua ei, mai rămane ca Rihanna şi Madonna să colaboreze la fel de pasional. Măcar de dragul show-ului...

Foto: Reuters



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg