Cu ce se ocupă soţia lui Radu Mazăre de când el a fost închis. Roxana Mihalache are propriul business de succes

20 decembrie, 2019
1 radu mazare si sotia roxana jpg jpeg

Radu Mazăre s-a căsătorit anul acesta, în penitenciar, cu iubita lui, Roxana Mihalache. Iată cu ce se ocupă ea acum, de când el se află în spatele gratiilor. 

Ziua de 10 iulie a fost una specială pentru Radu Mazăre şi Roxana Mihalache. După ani de relaţie, cei doi au spus DA; s-au căsătorit chiar în penitenciar, acolo unde el este închis. ea a purtat o rochie deschisă la culoare, cu pantofi asortaţi, simplu machiată şi cu părul sprins. Poze cu mirele nu au fost date publicităţii, evenimentul se pare că a fost unul foarte restrâns, departe de ochii curioşilor sau ai presei. 

Cât timp Radu Mazăre este închis, Roxana Mihalache este foarte preocupată cu viaţa profesională. 

Roxana Valentina Mihalache este persoană publică, este obişnuită cu camerele de filmat. În trecut, ea a fost model, dar a renunţat repede în a mai defila pe catwalk-uri şi-a deschis o casă de modă. Printre cei care i-au purtat articolele vestimentare se numără Vladimir Drăghia. La începutul lui 2012, Roxana Mihalache a prezentat publicului o colecţie de modă – Buenos Aires – pe care a realizat-o împreună cu sora sa, Florentina. Costumele masculine de lux au fost arătate în cadrul unui show care a fost conceput de designerul internaţional Cătălin Botezatu, scrie Cancan.

De-a lungul timpului,  Roxana Mihalache s-a ocupat de ţinutele iubitului ei, care i-a devenit şi soţ anul acesta, dar şi de crearea costumelor pentru celebrele parade ale Carelor Alegorice, organizate de Primăria Constanţei în anii trecuţi. În trecut, ea a povestit despre relaţia pe care o are cu Radu Mazăre: “E secret care este reuşita relaţiei. Cert este că avem o relaţie foarte deschisă. Este bărbatul ideal”, a declarat Roxana Mihalache în cadrul unui interviu acordat în urmă cu mai bine de şapte ani pentru libertatea.ro.

Şi acum, Roxana Mihalache este pasionată de modă, este preocupată de viaţa profesională, în timp ce soţul ei, Radu Mazăre, este în spatele gratiilor.



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg