Cu ce se ocupă soţia lui Radu Mazăre de când el a fost închis. Roxana Mihalache are propriul business de succes

20 decembrie, 2019
1 radu mazare si sotia roxana jpg jpeg

Radu Mazăre s-a căsătorit anul acesta, în penitenciar, cu iubita lui, Roxana Mihalache. Iată cu ce se ocupă ea acum, de când el se află în spatele gratiilor. 

Ziua de 10 iulie a fost una specială pentru Radu Mazăre şi Roxana Mihalache. După ani de relaţie, cei doi au spus DA; s-au căsătorit chiar în penitenciar, acolo unde el este închis. ea a purtat o rochie deschisă la culoare, cu pantofi asortaţi, simplu machiată şi cu părul sprins. Poze cu mirele nu au fost date publicităţii, evenimentul se pare că a fost unul foarte restrâns, departe de ochii curioşilor sau ai presei. 

Cât timp Radu Mazăre este închis, Roxana Mihalache este foarte preocupată cu viaţa profesională. 

Roxana Valentina Mihalache este persoană publică, este obişnuită cu camerele de filmat. În trecut, ea a fost model, dar a renunţat repede în a mai defila pe catwalk-uri şi-a deschis o casă de modă. Printre cei care i-au purtat articolele vestimentare se numără Vladimir Drăghia. La începutul lui 2012, Roxana Mihalache a prezentat publicului o colecţie de modă – Buenos Aires – pe care a realizat-o împreună cu sora sa, Florentina. Costumele masculine de lux au fost arătate în cadrul unui show care a fost conceput de designerul internaţional Cătălin Botezatu, scrie Cancan.

De-a lungul timpului,  Roxana Mihalache s-a ocupat de ţinutele iubitului ei, care i-a devenit şi soţ anul acesta, dar şi de crearea costumelor pentru celebrele parade ale Carelor Alegorice, organizate de Primăria Constanţei în anii trecuţi. În trecut, ea a povestit despre relaţia pe care o are cu Radu Mazăre: “E secret care este reuşita relaţiei. Cert este că avem o relaţie foarte deschisă. Este bărbatul ideal”, a declarat Roxana Mihalache în cadrul unui interviu acordat în urmă cu mai bine de şapte ani pentru libertatea.ro.

Şi acum, Roxana Mihalache este pasionată de modă, este preocupată de viaţa profesională, în timp ce soţul ei, Radu Mazăre, este în spatele gratiilor.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg