Cu ce vedetă este prietenă iubita Prinţului Harry? Ne-a surprins când am aflat!

21 martie, 2017
Serena Williams Meghan Markle jpeg

Ne-am fi aşteptat ca cea mai bună prietenă şi confidenta lui Meghan Markle să fie o colegă de breaslă, dar nu! Cea căreia îi încredinţează actriţa cele mai secrete gânduri este nimeni alta decât Serena Williams, celebra tenismenă.

Prietene foarte bune!

Înainte ca relaţia lui Harry cu Meghan să devină publică, o singură persoană ştia despre această idilă: Serena Williams. Sportiva i-a fost aproape lui Meghan în toată acea perioadă agitată de înainte şi după aflarea marelui secret.

De altfel, şi Meghan a primit o invitaţie dublă la nunta sportivei cu Alexis Ohanian, fondatorul Reddit. Aşadr, ne aşteptăm ca, la acest eveniment, actriţa din ”Suits” să se prezinte alături de iubitul ei, Prinţul Harry.

Se aşteaptă ca Meghan să participe la nunta Serenei cu Alexis

În fine, revenind la prietenia lor, Meghan a vorbit cândva despre Serena. Iată ce a avut de spus atunci: ”Ne-am conectat imediat, ne făceam fotografii, râdeam, şi vorbeam despre orice, mai puţin despre tennis sau actorie. Aşa a început prietenia noastră”, relata Meghan pe site-ul său, „The Tig”.

Prietenie cu vechime. Aici, în 2014

De altfel, am avut ocazia să le vedem, de câteva ori, pe cele două, împreună. Prima oară se-ntâmpla în luna septembrie 2014, când Meghan a mers s-o susţină pe Serena pe terenul de tenis. ”A reuşit”, a postat pe reţelele de socializare actriţa atunci când Serena a câştigat cel de-al treilea campanionat U.S. Open, consecutiv. Apoi, la Australian Open, în 2015, Meghan iar i-a stat alături Serenei, postând pe reţelele de socializare o imagine în care îşi îmbrăţişa prietena.

I-a fost aproape în toate momentele importante

Aşadar, cele două chiar au o relaţie apropiată. Meghan este, însă, prietenă şi cu actriţa Priyanka Chopra, Olivia Palermo şi Abigail Spencer, despre care a vorbit în articolele de pe blogul său.

foto: ”The Tig”/ GettyRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg