Cu cine a vorbit şi s-a fotografiat Bob Saget, actorul din serialul "Casa plină", înainte de moarte

16 martie, 2022
9 bob1 jpg jpeg

Bob Saget părea să fie foarte bine dispus cu doar câteva ore înainte să îşi găsească sfârşitul în camera sa de la hotelul Ritz-Carlton, potrivit unei fotografii făcute de un fan.

Valetul hotelului, Orlando Nunez, spune că l-a cunoscut pe actorul din serialul "Casa plină" când se întorcea de la un spectacol chiar în noaptea fatidică. Nunez i-a cerut starului să facă împreună o poză şi, în ciuda orei târzii, Saget nu l-a refuzat.

După ce au făcut fotografia, cei doi au vorbit câteva minute, apoi Saget s-a îndreptat spre camera lui, iar Nunez a mers să îşi parche maşina. Valetul, în vârstă de 21 de ani, spune că actorul nu avea răni vizibile în timpul întâlnirii şi că maşina lui era în stare bună, excluzând astfel posibilitea unui accident. „Nu am văzut să fi avut vreo rană, folosea bine cuvintele. Era exact aşa cum mi-l aminteam când  mă uitam la televizor în copilărie”, a spus Nunez autorităţilor.

În poză se poate observa  că Saget nu avea nicio vânătaie atunci când şi-a făcut apariţia la hotel. Cu toate astea, atunci când a fost găsit fără suflare, Saget avea o vânătaie sub ochi. La scurt timp după aceea, familia a dat o declaraţie  în care se spune că bărbatul a murit în urma unui traumatism cranian.

„Au ajuns la concluzia că s-a lovit din greşeală cu ceafa de ceva, nu s-a gândit la asta şi s-a culcat. Nu consumase droguri sau alcool”.

Conform medicului legist, actorul a suferit mai multe fracturi la nivelul craniului în urma unei căderi, care i-a provocat o sângerare cerebrală fatală.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg