Cu cine are, de fapt, Brad Pitt o relaţie? Dovezile o indică pe Sienna Miller!

28 iunie, 2017
bradpitt sienna miller png

Au trecut doar două zile de când presa internaţională titra că Brad Pitt se iubeşte cu supermodelul Elle Macpherson. Desigur, înainte de acest zvon a fost cel care îl lega pe fostul soţ al Angelinei Jolie de Kate Hudson. Sau cel care îl împlica pe Brad într-o relaţie cu Sienna Miller. Cert e că nu ţinem pasul acestor zvonuri şi nici nu ştim care este adevărul.

Brad şi Sienna au o relaţie ”lejeră”

Totuşi, cele mai noi dovezi indică faptul că Sienna Miller şi Brad Pitt ar avea o relaţie mult mai apropiată decât ar vrea ei să se ştie. Dacă acum o lună Sienna menţiona că ea şi actorul nu prea au interacţionat, excepţie făcând cina la care au mers cu toată producţia filmului ”The Lost City of Oz”, acum au apărut noi dovezi despre adevărata relaţie dintre aceştia doi.

Potrivit multor surse, Brad şi Sienna au o relaţie amoroasă fără implicaţii, ”de-o vară”. Cei doi au încercat să-şi ţină idila în secret, însă întâlnirile lor amoroase au fost ”interceptate” de mai mulţi apropiaţi. Recent, cei doi au petrecut timpul împreună la festivalul Glastonbury, în secţiunea destinată VIP-urilor, în speranţa că nu-i vor vedea paparazzi. ”Sunt în primele zile ale relaţiei, dar sunt foarte implicaţi şi se bucură de relaţia lejeră, de vară, pe care o au. Amândoi sunt determinaţi să ţină totul secret”, a fost declaraţia unui apropiat, care a dezvăluit că zvonurile sunt 100% adevărate în ceea ce-i priveşte pe Brad şi pe Sienna.

Cât despre participarea lor la Festivalul Glastonbury, e adevărat că cei doi au fost împreună, căci paparazzi au reuşit să surprindă anumite cadre, care, deşi sunt puţin neclare, ni-i arată pe cei doi împreună, apropiaţi. ”Brad şi Sienna erau foarte drăgăstoşi. Nu-mi venea se cred – se sărutau în secţiunea destinată VIP-urilor”, a povestit un martor pentru Daily Star Online.

Au venit însoţiţi de prieteni la festival

Rămâne de văzut, aşadar, dacă cei doi îşi vor asuma până la urmă relaţia sau vor nega, aşa cum au făcut-o până acum.Recente pe Ok! Magazine

laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg