Cu cine împarte patul Anca Serea: ''Ne-am obişnuit aşa şi este realmente plăcut''

30 septembrie, 2019
1 anca jpg jpeg

Anca Serea are şase copii, aşa că uneori este nevoită să facă anumite sacrificii.  Fosta prezentatoare TV recunoaşte că părăseşte patul conjugal atunci când micuţii au nevoie de ea.

"Multe mămici aleg să doarmă alături de micuţii lor după ce nasc. Recunosc că aşa am procedat si eu cu cei cinci voioşi ai mei şi cu siguranţă aşa voi proceda o bună perioadă de timp şi cu bebeluşa Leah. Deşi există multe avantaje, tăticii ajung deseori să doarmă separat, fie că este vorba de un alt pat sau de o altă cameră. Ştiţi la fel de bine ca şi mine că obiceiul de co-sleeping reprezintă un subiect controversat. De cele mai multe ori părerile sunt grupate în doua tabere: cea care îi blamează pe părinţii care obişnuiesc să îşi împartă patul cu copilul si cea care susţine cu tărie această practică. Eu cred că adevărul este cumva la mijloc, în sensul că optez să împart patul conjugal cu bebeluşul, dar până la o anumită vârstă", a scris Anca pe blog.

Cu toate astea, frumoasa brunetă are grijă să nu îşi neglijeze jumătatea. "Când vine vorba de tătic, acesta ajunge nu de puţine ori să se simtă exclus sau izolat de propria familie şi să nutrească sentimente de gelozie faţă de bebeluş. Nu vorbesc din proprie experienţă, însă am auzit multe mămici care se confruntă cu o astfel de situaţie. La noi în familie avem mare noroc de a împărtăşi o comunicare bună şi de a avea un soţ înţelegător. După vârsta de 1 an îl mutam pe bebe în patutul sau în patul sau personal pe timpul nopţii, chiar dacă în prima faza adoarme alături de noi. şi cu restul copiilor şi este realmente plăcut şi confortabil, de ce să nu recunosc".



Recente pe Ok! Magazine

Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg