Cu cine l-a înlocuit Nina Dobrev pe fostul iubit, Ian Somerhalder?

12 iunie, 2015
austin stowell gettyimages 450412278 jpeg

Frumoasa actriţă din serialul “Jurnalele vampirilor” şi-a găsit, poate mai greu decât fostul ei iubit, Ian Somerhalder, o nouă iubire. Dacă acesta s-a şi însurat recent, Nina mai are de aşteptat, fiind abia la primele întâlniri cu un nou bărbat. Şi nu oricare.

Frumoasa actriţă din serialul “Jurnalele vampirilor”şi-a găsit, poate mai greu decât fostul ei iubit şi coleg de film, seducătorul Ian Somerhalder, o nouă iubire. Dacă acesta s-a şi însurat recent cu Nikki Reed, Nina mai are de aşteptat, fiind abia la primele întâlniri cu un nou bărbat. Şi nu oricare.

image

Speculaţiile că Nina Dobrev (26) s-a cuplat cu actorul Austin Stowell au început încă din mai, anul acesta, când au fost prezenţi la o cursă Indianapolis 500 în Indiana, dar s-au concretizat miercuri, când focoasa brunetă şi actorul din “Whiplash” au fost surprinşi iar împreună la un eveniment de relansare Hallmark Shoebox, la clubul de comedie The Improv. Dacă unii spectatori spun pentru publicaţia “People” că cei doi “au fost foarte apropiaţi unul de celălalt în timpul show-ului” şi că “părea foarte fericită cu noul ei iubit”, alţii spun că s-au şi sărutat în public, întărind ideea că are o relaţie oficială – prima după cea cu Ian Somerhalder, încheiată în 2013. Noul cuplu celebru a fost acompaniat de prietenii lor cu care s-au distrat copios la show.

image

Relaţia cu Ian Somerhalder a început în 2010, pe când Nina avea 21 de ani, şi s-a încheiat în 2013, iar presa a speculat mult că retragerea actriţei din serialul în care au jucat amândoi s-a datorat faptului că actorul s-a însurat cu Nikki Reed în aprilie, anul acesta. “Am mai spus asta, nu ne-am despărţit pentru că s-a întâmplat ceva rău sau pentru că n-ar fi existat prietenie sau dragoste”, spunea Nina luna trecută pentru E! News. “Ţin la el şi prietenia noastră e foarte puternică, e un om minunat şi îmi pasă de el. Nu s-a schimbat asta. Suntem nişte profesionişti. Şi am fost prieteni cu mult înainte să ne întâlnim ca iubiţi şi suntem şi acum”, a încheiat bruneta.

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg