Cu cine l-a înlocuit Téa Leoni pe David Duchovny?

4 decembrie, 2014
tea leoni tim daly jpeg

Frumoasa actriţă de 48 de ani, care a divorţat oficial de starul din Californication şi Dosarele X anul acesta, după 17 ani de căsnicie, şi-a găsit “soţ”. Oarecum. Téa şi noul ei iubit chiar joacă împreună pe micile ecrane, în serialul Madam Secretary, în rolurile de soţ şi soţie, iar

Frumoasa actriţă de 48 de ani, care a divorţat oficial de starul din Californication şi Dosarele X anul acesta, după 17 ani de căsnicie, şi-a găsit “soţ”. Oarecum. Téa şi noul ei iubit chiar joacă împreună pe micile ecrane, în serialul Madam Secretary, în rolurile de soţ şi soţie, iar atracţia dintre ei s-a concretizat şi-n viaţa reală.

Conform surselor citate de Us Weekly, blonda proaspăt divorţată are o relaţie amoroasă cu Tim Daly, alt actor cunoscut în lumea hollywoodiană. “La filmări, chimia dintre ei este electrizantă. Se distrează de minune în timpul filmărilor”, afirmă una dintre aceste surse. Această confirmare vine după luni de speculaţii despre natura relaţiei lor, mai ales de când au fost văzuţi pupându-se pe străzile Plajei Venice din Los Angeles. “Cu mâinile îmbrăţişate, arătau clar ca un cuplu”, a spus un martor.

Tea şi Tim

image

Cei doi îndrăgostiţi s-au lăudat reciproc, pentru interpretările jucate pentru serial, dar au aşteptat un timp până să concretizeze relaţia. Tim (58), care a fost şi coleg de liceu cu Téa, a mărturisit la un moment dat pentru Collider: “E o persoană ca mine şi ca mulţi alţii care au mers la acea şcoală (Vermont), care poate să fie pe deplin fericită să doarmă într-un sac de dormit pe podea ori într-un hotel pretenţios. Nu e o plângăcioasă. Vrea să lucreze mult şi să se distreze. Ne înţelegem foarte, foarte bine”.

Téa Leoni a divorţat de David Duchovny după 17 ani de căsnicie, în august. Cei doi au doi copii împreună, Madelaine (15) şi Kyd (12). Şi Tim Daly, la rândul lui, a divorţat de soţia sa, Amy Van Nostrand, în 2010, după 28 de ani de căsnicie şi doi copii.Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia