Cu cine se întâlneşte în secret Demi Moore. Se pare că el este de câteva luni iubitul tinerel al celebrei actriţe!

1 aprilie, 2022
1 profimedia 0665786157 jpg jpeg

Demi Moore trăieşte palpitant. În toiul discuţiilor legate de boala gravă a lui Bruce Willis şi după ce chiar ea i-a anunţat retragerea marelui actor din lumea filmului, iată că presa mondenă internaţională a aflat un detaliu picant.

Căci Demi se pare că se întâlneşte în secret cu un cunoscut chef. El deţine restaurantul cu ştaif Eleven Madison Park şi se numeşte Daniel Humm. Aici, Humm găteşte de zor şi a transformat locaţia, de anul trecut, într-una cu specific vegan. La un moment dat declara: ”Aici facem lucruri interesante legumelor.”

7 profimedia 0420070734 jpg jpeg

Actriţa şi celebrul chef elveţian, care este chef şi patron şi la ”The NoMad and Davies and Brook”, se întâlnesc în secret de câteva luni, potrivit unor surse care au declarat asta în exclusivitate PageSix.

Iată ce spune un apropiat: ”Se iubesc nebuneşte la ora actuală. Daniel munceşte extrem de mult la restaurantul său Eleven Madison Park, dar îşi face timp să ia cine romantice cu Demi aici.”

Moore are 59 de ani, iar Humm 46. În martie, au fost văzuţi împreună şi la Paris Fashion Week, când au participat la prezentarea colecţiei de toamnă-iarnă a lui Chloe. Cuplul a stat în primul rând, împreună cu Maria Sharapova şi Gugu Mbatha-Raw. Cei doi nu au comentat informaţiile apărute în presă.

Demi a făcut senzaţie la Paris, cu apariţiile sale sexy şic.

În restaurantul lui Humm, Eleven Madison Park, nu se consumă carne şi a primit recenzii fantastice inclusiv de la The New York Times. În 2017, această locaţie a ieşit pe primul loc în Topul celor mai bune restaurante din lume. Humm a anunţat în 2021 că direcţia restaurantului se va axa exclusiv pe meniurile vegane. Un meniu cu 12 feluri de preparate vegane costă 335 de dolari.

Direcţia profesională a lui Humm se potriveşte de minune cu stilul de viaţă a lui Demi, întrucât ea urmează de ani de zile o dietă raw vegană, iar asta se vede, căci actriţa arată superb pentru vârsta ei. Vezi imaginile în GALERIA FOTO.Recente pe Ok! Magazine

cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg