Cu cine se iubește fiica lui Bruce Willis. E un cunoscut muzician

2 august, 2022
rumer5 jpg

Rumer Willis  are un nou iubit? Fiica lui Bruce Willis a fost  surprinsă pentru a doua oară în această vară împreună cu muzicianul Derek Richard Thomas. Astfel, au apărut zvonuri că cei doi sunt mai mult decât prieteni.

Potrivit fotografiilor , Willis și artistul au vizitat o piață locală de fermieri din Los Angeles, zilele trecute, și au ales fructe și legume proaspete.

Actrița pura o rochie simplă în carouri în timp ce împingea un cărucior plin cu produse. Cât despre Thomas, acesta avea o cămașă albastră cu nasturi și pantaloni negri.

Willis  a avut în ultimele luni mai multe postări cu rockerul pe rețelele de socializare, inclusiv un videoclip când cântau melodia „How Many Years”, pe scenă, în timpul spectacolului său „Jam In The Van”. Cei doi au fost văzuți, de asemenea, în timp ce se bucurau de o întâlnire, la prânz, în iunie.

În ciuda faptului că au pasiuni similare și petrec destul de mult timp împreună, niciuna dintre părți nu a confirmat statutul relației.

Chai dacă se concentreză asupra vieții ei amoroase, Rumer se preocupă și de relația mamei sale cu Daniel Humm. "Fiicele ei sunt îngrijorate că Humm o folosește doar pentru faimă. Și-au rugat mama să nu se lase duse de val, dar ea este mult prea îndrăgostită", spune o persoană din interior.

„Problema este că Daniel este văzut în cercurile din Manhattan ca un adevărat playboy, iar Demi nu are nevoie de așa ceva.”Recente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg