Cu cine seamănă gemenii lui George Clooney?

26 iunie, 2017
amal si george our brand gettyimages 494393914 jpg jpeg

La începutul lunii iunie, actorul american George Clooney şi-a văzut împlinit visul de a deveni tată. Soţia sa, avocata Amal Alamuddin, a adus pe lume un băieţel şi o fetiţă, perfect sănătoşi. De atunci, toată lumea se întreabă cum arată gemenii şi cât de bine se descurcă cei doi soţi în rolul de părinţi.

Soţii Clooney se descurcă minunat cu gemenii lor

Ei bine, prietenul apropiat al actorului şi, totodată, soţul lui Cindy Crawford, Rander Gerber, a fost cel care ”a dat din casă” şi a dezvăluit cum se derulează lucrurile în casa Clooney de când au gemenii Ella şi Alexander au venit pe lume.

Rande a mărturisit că le-a făcut deja o vizită soţilor Clooney şi că i-a cunoscut pe micuţii lor. ”E atât de fericit cu noua lui viaţă. Viaţa din prezent şi faptul că au aceşti copii le dau lui Amal şi lui George nişte sentimente incredibile. I-am văzut pe bebeluşi, eu şi Cindy am fost în Londra şi-am mers la ei acasă, pentru a petrece timpul cu ei”, a mărturisit partenerul de afaceri al lui Clooney pentru Entertainment Tonight.

Cât despre gemeni, Rande a mărturisit că aceştia s-au adaptat noii lor locuinţe şi că sunt copiile fidele ale părinţilor lor. ”Copiii ăştia sunt un mix perfect între George şi Amal. Adică, sunt foarte, foarte drăguţi”, a povestit acesta.

George, alături de prietenii lui, printre care şi Rande Gerber şi Cindy Crawford

Rande a făcut câteva comentarii şi pe baza faptului că avocata se descurcă minunat în rolul de mămică. ”Este uimitoare. Se comportă natural şi arată minunat. Adică, amândoi se descurcă foarte bine.”, a specificat soţul lui Cindy Crawford.

foto: arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg