Cu o lună înainte de-a naşte, Kate Middleton arată mai bine ca niciodată

16 martie, 2015
kate si will 2 ap436261502130 jpeg

Se pare că în timpul celei de-a doua ei sarcini, Ducesa de Cambridge a fost şi este mai activă decât în perioada în care îl purta în pântece pe prinţul George. Ei bine, cu mai puţin de o lună înainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil, Kate Middleton continuă

Se pare că în timpul celei de-a doua ei sarcini, Ducesa de Cambridge a fost şi este mai activă decât în perioada în care îl purta în pântece pe prinţul George. Ei bine, cu mai puţin de o lună înainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil, Kate Middleton continuă să apară la evenimente publice.

Cel mai recent s-a întâmplat vinerea trecută, când Kate Middleton a apărut alături de întreaga familie regală, Regina Elisabeta, Prinţul William şi Prinţul Harry, la un eveniment care a marcat sfârşitul operaţiunilor militare din Afghanistan.

Însărcinată în luna a opta şi intrând în cea de-a noua, Kate Middleton a fost o apariţie deosebit de elegantă în haina ei albastru închis, la care a asortat o pălărioară în aceeaşi nuanţă, foarte şic.

De data aceasta, Kate Middleton n-a mai dat greş nici cu coafura, aranjându-şi părul într-un coc cool, prins într-o parte, şi lăsând la vedere o pereche de cercei cu piatră albastră, asemănători faimosului ei inel de logodnă.

image

Foto: AP

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG