Cu vedeta la psiholog! Secretele întunecate ale celebrităţilor

13 iunie, 2020

Terapeuţii vedetelor au auzit de toate. În spatele fotografiilor perfecte, se ascund secrete întunecate. Deşi par a avea vieţile perfecte, dincolo de paravanul celebrităţii, multe dintre vedete poartă cu ele greaua povară a problemelor personale. Gânduri suicidale, dependenţe şi abuzuri, infidelitate şi probleme din copilărie, toate sunt atât de comune acestei tagme care ni se pare de neatins.

Beyoncé & Jay-Z

beyonce gettyimages 1161989074 jpg jpeg

Este cunoscut faptul că Beyoncé i-a tolerat lui Jay-Z o serie de infidelităţi, până au ajuns la terapie de cuplu. Pe scaunul psihologului, el şi-ar fi recunoscut păcatele şi ar fi acceptat drept pedeapsă devoalarea lor prin versurile unor melodii ce au ajuns hit-uri. „A fost o muncă foarte grea să mergem împreună la terapie, dar azi suntem într-un loc mult mai bun, ne e mult mai bine”, a declarat chiar cel vinovat, Jay-Z.

Nicole Kidman & Keith Urban

1 nicole keith urban gettyimages 1197770872 jpg jpeg

Droguri şi adulter, cam aşa arată trecutul destul de îndepărtat al cuplului Nicole Kidman & Keith Urban. Ei au plecat la drum cu stângul, căci imediat după ce şi-au jurat credinţă pe viaţă, solistul a fost internat la o clinică de dezintoxicare, în 2006. După ce zvonurile de infidelitate au asezonat drama şi au alimentat opinia publică, în loc să divorţeze, cei doi s-au aşezat împreună pe canapea, la terapie şi au stabilit să aibă o discuţie serioasă pe zi, să meargă la date şi să îşi trimită mesaje cu tentă sexuală, pentru a resuscita relaţia. 

Katy Perry

katy perry gettyimages 1212473237 jpg jpeg

Anul acesta o găsim mai fericită ca niciodată pe Katy Perry, dar puţini ştiu că a avut gânduri de sinucidere la un moment dat. Pe numele ei real Katheryn Hudson, aceasta a acceptat provocarea producătorului seriei The Therapist şi s-a lăsat filmată povestindu-şi dramele. În episodul în care relatează despre sinucidere, aceasta declara: „Îmi este şi acum ruşine de gândurile de atunci, dar eram extrem de deprimată, cu moralul la pământ”. I-a fost greu să se regăsească şi să pună în echilibru imaginea exterioară cu sinele: „Construisem acest personaj Katy Perry şi era minunat ce mi se întâmpla, aveam succes, dar totul era de faţadă. Îmi doream atât de mult să fiu Katheryn, încât nu mai voiam să arăt niciodată precum Katy”, îi povestea aceasta psihologului Siri Sat Nam Singh.

Halle Berry 

halle berry gettyimages 1179270916 jpg jpeg

Problemele din copilărie şi-au pus amprenta pe evoluţia emoţională a frumoasei Halle Berry: „Am mers la terapie regulat, încă de la vârsta de 10 ani. Tatăl meu era alcoolic şi ne abuza. Multă vreme m-am simţit inutilă, credeam că nu sunt în stare să fac nimic”, a mărturisit actriţa.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg