Cuceritori la Hollywood: Duelul celor mai sexy

9 august, 2012
josh duhamel spl291266 002 jpeg

Cetatea Filmului şi-a împrospătat rândurile starurilor masculine hot cu o serie de exemplare pe cinste,pe care le-am provocat la o luptă dreaptă

Cetatea Filmului şi-a împrospătat rândurile starurilor masculine hot cu o serie de exemplare pe cinste,pe care le-am provocat la o luptă dreaptă corp la corp, în cursa pentru titlu. Cei consacraţi îşi păstrează locurile de onoare, dar urmaşii lor trebuie bine antrenaţi şi... studiaţi.

Ashton Kutcher vs Josh Duhamel

Amândoi au păşit pe covorul roşu alături de femei mai faimoase decât ei. Şi amândoi sunt din categoria „frumoşi de pică“. Bărbaţii de genul lor îşi pot permite să nu aibă pătrăţele pe abdomen, pentru că, pur şi simplu, sunt dulci foc. Atâta doar că, în vreme ce Ashton a căzut în amară dizgraţie, după ce a înşelat-o pe Demi Moore (de-acum fosta lui soţie), Josh Duhamel rezistă în continuare destul de bine alături de soţia sa, Fergie, pe care a cunoscut-o în 2004 şi a luat-o de nevastă în 2009. Şi, cu toate că şi despre el s-a auzit că şi-ar fi înşelat consoarta cu o dansatoare exotică, Josh o tot ţine înainte cu declaraţiile de suflet, despre cât de mult îşi doreşte doi copii cu solista de la Black Eyed Peas. Familist convins? Într-un fel, Josh reuşeşte ceea ce Ashton n-a reuşit - desigur, în mare parte din cauza diferenţei de vârstă dintre el şi Demi. Iar acum, după concursul de întâlniri pe ascuns cu Rihanna şi Mila Kunis, avem o câştigătoare. După ce a negat că ar avea de-a face cu fostul domn Moore, paparazzi au surprins-o pe Mila sărutându-l cu foc pe Ashton!

Ashton: Sex appeal 10, Cariera 7

Josh: Sex appeal 10, Cariera 7

Robert Pattinson vs Adam Levine

Doi concurenţi slim, cu trăsături fine, la clasa „rockstar”. R-Patz a condus ofensiva tinerei generaţii în faţa armatei de macho cu muşchi. Un bărbat nu trebuie să rupă cămaşa cu steroizi ca să înnebunească femeile, nu-i aşa? Privirea intensă şi aerul rece, distant, care promite să ascundă profunzimi delicate, totul învăluit într-un abur de cald mister - asta e reţeta vampirului care, chiar şi om fiind, le-a dat insomnii fanelor în aşteptarea scenelor lui de sex din „Cosmopolis“. Deosebirea dintre aceste două exemplare e că, în vreme ce şi iubirea lui cu Kristen Stewart e atât de misterioasă încât ne temem să nu se topească de tot, vocalul de la Maroon 5 are această autentică viaţă amoroasă de rockstar, răsfăţat doar în braţe de supermodel categoria „îngeraş“. Căci, după despărţirea de Anne Vyalitsyna, Adam Levine n-a putut rezista îmbrăţişărilor frumoasei namibiene Behati Prinsloo. Aşadar, artistul bifează şmecher al patrulea model de la Victoria’s Secret, după Anne, Angela Bellotte şi Janine Habeck.

Robert: Sex appeal 9, Cariera 8,5

Adam: Sex appeal 9, Cariera 10

Bradley Cooper vs. Ryan Reynolds

Oricât de mult ni l-am dori singur pe Bradley, declarat „Cel mai sexy bărbat în viaţă“ de o cunoscută revistă americană, tot milităm pentru o împăcare cu Zoë Saldaña, aşa cum s-a zvonit la începutul lunii trecute. Prea le stă bine împreună, nu-i aşa? Starul din „Marea mahmureală“ pare bărbatul romantic, cu inimă de aur, care se cere degrabă alintat când recunoaşte că, seara, are obiceiul de-a se ghemui pe canapea, ca să urmărească show-ul lui preferat de la TV, în timp ce mănâncă îngheţată Ben & Jerry’s. Cât despre Ryan Reynolds, acest frumuşel retras, dar cu simţul umorului, a ajuns la etapa în care îşi decorează country chic prima lui locuinţă împreună cu iubita sa, Blake Lively. Ba chiar discută despre căsătorie! Omul chiar pare că vrea să se aşeze la casa lui, dacă ne gândim la sursele care susţineau că el îşi dorea copii încă din vremea mariajului cu Scarlett Johansson. După divorţ, însă, Ryan a jurat public că nu se va mai însura. Să sperăm că Blake are puterea să-i ia cu mâna orice dezamăgire rămasă în suflet.

Ryan: Sex appeal 8,5, Cariera 8

Bradley: Sex appeal 7,5, Cariera 8

Jake Gyllenhaal vs Tom Hardy

Mixul, pe care fiecare dintre ei îl are, de virilitate, personalitate puternică şi talent, este irezistibil. Totul e ca succesul să nu-i ia minţile lui Tom Hardy, care încă îşi mai caută liniştea şi fericirea, după o tinereţe în care se trezea adesea prin şanţuri, fără să mai ştie cât a băut, câtă cocaină a consumat sau cu cine a făcut sex (nici bărbaţii nu erau excluşi, după cum a mărturisit!). Şi, deşi azi ţine ocazional cursuri de renaştere din propria cenuşă pentru dependenţi, sentimental vorbind, starul din „Bronson“ şi „Inception“ tot pare să greşească undeva. Căci, după o căsnicie de cinci ani cu Sarah Ward şi o relaţie ce promitea, cu Rachael Speed (cu care are şi un băieţel de doi ani), Tom s-a despărţit în februarie de logodnica lui, Charlotte Riley, partenera sa din „La răscruce de vânturi“, despre care spunea că e femeia vieţii lui. Ce să-i faci, celebritatea recent dobândită pare să-şi ceară tributul în amor. Poate că noul sex simbol nu trebuie să fie, deocamdată, al niciunei femei! În colţul celălalt al ringului, Jake Gyllenhaal, „Prinţul Persiei“, e mai degrabă starul care fie e prea pretenţios, fie n-are noroc în amor – căci, deşi au trecut prin viaţa lui Kirsten Dunst, Natalie Portman, Reese Witherspoon, Rachel Bilson şi Taylor Swift, niciuna n-a rămas. Iar Jake, obişnuit mai mult cu statutul de single, riscă să devină misogin şi acru, recent comentând că fiul lui Natalie Portman va avea nevoie de terapie după ce va vedea „Black Swan“.

Tom: Sex appeal 10, Cariera 8

Jake: Sex appeal 10, Cariera 9

Ryan Gosling vs Shia LaBeouf

Shia (25) e băiatul care-ţi spune că mama lui încă îi controlează banii, după care face pe rebelul, dându-se arestat pentru vreo bătaie într-un club sau pentru şofat în stare de ebrietate. Iar în zorii zilei, se laudă, lipsit de eleganţă, că a flirtat cu partenerele din seria „Transformers“, Megan Fox şi Isabel Lucas - deşi acestea erau deja cuplate atunci. Nici nu-i de mirare de ce Carrey Mulligan n-a rezistat prea mult cu el. Are carismă din plin, punctată, însă, de teribilism şi accese de tupeu imatur. Mai are nevoie de ceva timp... Iar iubirea lui „domestică şi docilă“ (cum spune chiar el) cu stilista Karolyn Pho, cu care e de un an şi jumătate, îl poate ajuta în acest sens. Direcţia în care trebuie să meargă: Ryan Gosling, care a trecut lejer pe acolo pe unde Shia pare doar că şi-ar fi dorit să fie, dar nu i-a mers. Discretul Ryan a lăsat bârfele altora să vorbească despre întâlnirile lui cu Blake Lively şi Olivia Wilde. Canadianul a înflorit, pur şi simplu, într-un splendid specimen. Iar, după ce, acum zece ani, şi-a câştigat experienţa într-o relaţie cu mult mai matura Sandra Bullock, iată-l acum cucerind-o fără drept de apel pe focoasa Eva Mendes, cu şase ani mai mare decât el - pe care a invitat-o chiar şi la ceremonia la care mama lui şi-a luat diploma de absolventă a Universitţii Brock, din Ontario. Ryan are siguranţă de sine, stil şi atitudine cool!

Shia: Sex appeal 7, Cariera 7,5

Ryan: Sex appeal 9, Cariera 8,5

Joe Manganiello vs. Christian Bale

Bale (38) are la activ o listă impresionantă de filme bune, în vreme ce Manganiello, deşi doar cu 3 ani mai mic, abia acum îşi umflă mai convingător pectoralii pe la Hollywood, proaspăt ieşit de pe băncile serialului „True Blood“. Dar, aşa novice cum e americanul, fost boxer şi bodyguard, l-a provocat pe Chris, spunând că vrea să-i ia rolul lui Batman -asta dacă seria va continua. Ce-are el în plus? Muşchi? Ce-i drept, Bale a fost mereu în eşalonul doi al clasamentelor actorilor sexy – pe de-o parte, datorită decenţei maxime cu care îşi trăieşte sex-appealul, căci britanicul e căsătorit de 12 ani cu Sandra Blažic (fostă asistentă a Winonei Ryder şi fost model), cu care are şi o fiică, Emmeline (7). În plus, Christian nu se vrea popular! Din contră: se poartă urât pe platouri. Natalie Portman însăşi se spune că e, zilele acestea, la un pas să abandoneze filmările de la „Knight of Cups“ din cauza lui Bale, pe care îl consideră „foarte dificil, arogant şi o ruşine pentru tagma actorilor“, potrivit unei surse citate de „The Enquirer“. Dar neînţeleşii au doza lor de sexualitate irezistibilă, nu? De partea cealaltă, Joe pare foarte comod în hainele de sex simbol, căci îşi exploatează la maximum trupul de zeu - în cel mai recent film al său, „Magic Mike“, interpretează un stripper. Influenţat de lumea aceasta, divinul Joe se iubeşte acum cu o apreciată dansatoare de cabaret din Paris. Celebritatea proaspăt câştigată l-a corupt şi pe el, după ce toamna trecută a rupt logodna cu Audra Marie, care i-a fost mult timp iubită.

Joe: Sex appeal 10, Cariera 7

Christian: Sex appeal 9, Cariera 10

Foto: guliver/splash news/getty images, heptaRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg