Cui va da Amber banii primiţi după divorţul de Johnny Depp?

19 august, 2016
Amber Heard Faces Trial In Gold Coast Court For Smuggling Johnny Depp's Dogs Into Australia jpeg

Pare un război în doi tot acest divorţ prelungit al celor doi actori, care au ajuns să arunce cu noroi unul în celălalt şi apoi să îndulcească subit lucrurile. Ultima mişcare vine din partea frumoasei Amber Heard, care a ajuns la o înţelegere cu avocaţii lui Depp pentru aproximativ 7 milioane de dolari. Dar cine va fi "băiatul bun" dintre cei doi?

Amber va dona toţi banii primiţi

Actriţa de 30 de ani a promis că va dona milioanele primite pentru a susţine asociaţiile şi organizaţiile nonprofit care ajută femeile supuse violenţei domestice. Se pare că Amber nu mai are nevoie de presupuşii 50.000 de dolari lunar (cum pretindea în urma divorţului, ca rentă viageră din partea starului de 53 de ani) şi nu va accepta niciun ban din cele 7 milioane de dolari pentru sine.

“Donaţia va fi împărţită în mod egal între Uniunea Americană a Libertăţilor Civile, mizând pe ajutorul femeilor supuse violenţei domestice, şi Spitalul de Copii din L.A., unde am lucrat ca voluntar în ultimii 10 ani”, a declarat Amber, conform surselor TMZ. “Să sperăm că această experienţă va avea un impact pozitiv asupra vieţilor celor care au nevoie”.

Johnny Depp în concert

După lupte murdare în care blonda de 30 de ani l-a acuzat pe soţul ei că a fost extrem de violent cu ea, în timp ce tabăra lui Depp argumenta prin faptul că ea nu are dovezi palpabile, în afară de cuvintele prietenilor ei şi poze cu ea, zilele trecute am văzut şi un filmuleţ cu Depp beat, izbind lucrurile prin casă de faţă cu ea. Lucrurile urmau să se precipite din nou între cei doi soţi, care n-au rezistat mai mult de 15 luni căsătoriţi, după ce Amber ar fi refuzat să ofere o depoziţie şi ar fi amânat procesul. Ea obţinuse chiar şi un ordin de restricţie, de teamă că Depp i-ar fi ameninţat viaţa, conform primelor ei declaraţii.

Luni, au ajuns ca prin minune la o înţelegere, dând şi o declaraţie comună neaşteptată, cum că relaţia lor a fost pasională şi volatilă:

„Niciuna dintre părţi nu a făcut acuzaţii false, pentru a avea un câştig financiar. Nu a existat niciodată intenţia de a face rău fizic sau emoţional. Amber îi doreşte tot ce e mai bun lui Johnny în viitor“

Deşi Amber ar fi insistat ca Depp să recunoască că a fost violent cu ea de-a lungul relaţiei, acesta a refuzat categoric, iar actriţa a acceptat astfel înţelegerea. Johnny Depp are o avere de 200 milioane de dolari, iar în căsnicia cu Amber nu a existat contract prenupţial. Totuşi, dat fiind că mariajul a fost foarte scurt, blonda a primit exact cât impune legea în aceste condiţii.

FOTO Hepta



Recente pe Ok! Magazine

Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg