Culisele Olimpiadei de Iarnă, în fotografiile postate de sportivi

15 februarie, 2018
shaun white 2 jpeg

Pe 9 februarie, a început cel mai important eveniment sportiv al sezonului, Olimpiada de iarnă de la PyeongChang, Coreea de Sud. Timp de două săptămâni, cei mai buni atleţi din 15 sporturi de iarnă vor concura pentru una dintre cele 105 medalii puse în joc la acest eveniment. Noi vă invităm să vedeţi ce au postat aceştia pe conturile sociale, de la faţa locului!

Una dintre cele mai frumoase sportive prezente la PyeongChang este schioara americană Lindsey Vonn, de 33 de ani. Între reprizele de antrenamente, blonda găseşte timp să-şi actualizeze conturile sociale.

Ştim deja, Shaun White a fost încoronat regele probei de snowboarding, aşa că pe contul lui de Instagram sunt multe fotografii cu momentele de după câştigarea aurului. Shaun are grjă, însă, să împărtăşească şi din frumuseţea peisajelor, văzute din zbor.

Tessa Virtue este patinatoarea canadiană care a câştigat aurul olimpic alături de partenerul său, Scott Moir, la proba de dans. Iar această fotografie postată de Tessa este chiar fascinantă.

Snowboarderul norvegian Ståle Sandbech este nu doar unul dintre cei mai sexy atleţi de la Olimpiadă, ci şi o sursă de poze spectaculoase, pe contul lui de Instagram.

Patinatoarea italiană Carolina Kostner a surprins şi o altă faţă a olimpiadei de iarnă: cea culinară. Dacă sunteţi curioşi cum arată masa atleţilor, o vedeţi în poza următoare!

Prinşi în focurile competiţiei, unii nu uită, totuşi, să sărbătorească Sfântul Valentin. Este cazul patinatoarei canadiene Kaitlyn Weaver, care a primit acest cadou de la, spune ea, un admirator secret.

Aceasta este bucătăria din spatele probelor de schi alpin, deconspirată de norvegianul Aksel Lund Svindal, care a cucerit, deja, o medalie de aur la proba de coborâre.Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg