Culisele perfecţiunii: cum îşi cumpără vedetele frumuseţea?

11 noiembrie, 2011

Ce nu fac vedetele pentru a arăta răvăşitor de bine? Orice tratament, chinuitor sau uluitor de costisitor, e prima dată testat de ele.

Ce nu fac vedetele pentru a arăta răvăşitor de bine? Orice tratament, chinuitor sau uluitor de costisitor, e prima dată testat de ele.

Oxigenare hiperbarică - 50.000 de lire sterline Mai ţineţi minte "coşciugul de sticlă" în care se scria batjocoritor că doarme Michael Jackson? Ceva cu efect asemănător au şi Madonna, şi Naomi Campbell. Doar că în cazul lor, acum lumea crede că e cool. Dotat cu un recipient în care se află un ser miraculos (o combinaţie de vitamine, antioxidanţi din ceai verde, aloe vera şi acid hialuronic de ultimă generaţie), aparatul difuzează pe piele, printr-un aerograf, acest ser, efectele fiind multiple (anti-aging şi anticelulitice).

Răsfăţ cu diamante şi rubine - 7.000-25.000 de dolari

Mila Kunis recurge periodic la tratamentul cu preţioasele pietre al esteticianului de vedete Scott-Vincent Borba. "Întotdeauna îi fac Milei această procedură pe faţă, gât, decolteu şi braţe. Orice zonă din partea superioară a corpului pe care rochia o lasă la vedere", explică Borba. Dar mai sunt şi masajele cu diamante, oferite la domiciliul clientului de firma

Utilizând nu mai puţin de 1 milion de diamante minuscule pentru a elibera corpul de toxine electromagnetice, procedeul foarte căutat la Hollywood costă 25.000 de dolari.

Terapie holistică - preţ confidenţial

Unele vedete, precum

,

,

şi

, sunt convinse că tenul se poate menţine tânăr şi prin şedinţe de terapie sacrală, care pun în legătură trupul cu mintea şi cu spiritul. I-a convins gurul Terri Lawton şi pentru asta le cere preţuri confidenţiale (a se citi sume uriaşe).

Cremă anti-aging cu caviar - 710 dolari

Este unul dintre produsele de bază din ritualul de frumuseţe al

(La Prairie Skin Caviar Luxe Cream), fiindcă are în compoziţie icre de sturion siberian, un ingredient bogat în proteine, care redă fermitatea pielii.

Hipnoză - 600 de dolari

Atât a plătit

pe fiecare şedinţă de hipnoză, menită să o ajute să slăbească.

Detoxifiere cu lipitori - 350 de dolari

E o procedură care datează din Evul Mediu. Se mai numeşte hirudoterapie, iar

e cea mai cunoscută femeie care o foloseşte. "Las lipitorile să-mi sugă sângele pentru a mă detoxifia", a recunoscut ea. Problema e că Demi arată din ce în ce mai slabă. Să sperăm că nu exagerează cu această metodă, mai ales acum, când problemele în căsnicie o afectează atât de vizibil.

Tratament cu venin de viespe - 165 de lire sterline

Masca pe baza acestui ingredient miraculos are un efect asemănător botoxului. Practic o procedură estetică nechirurgicală, găselniţa cosmeticienei Deborah Mitchell a fost adoptată de

şi

Cremă cu venin de şarpe - 185 de dolari

O altă variantă a metodei anterioare.

adoră această cremă de la Sonya Dakar, care conţine de fapt venin sintetic, cu efect similar de "paralizare" a pielii - de 100 de ori mai gentil însă (considerat şi "botoxul reptilian").

-

/60 min

Se numeşte Geisha Facial şi este tratamentul minune despre care s-a zvonit că şi-l face periodic

, pentru luminozitatea pielii, la Shizuka Day Spa, din New York. După ce fanii lui Posh s-au arătat oripilaţi, purtătorul ei de cuvânt a hotărât că ar fi cazul să nege că Vic ar folosi "asemenea orori". Dar să-l credem?

-

În fapt, acest produs folosit asiduu de

conţine ingrediente botanice care imită nutrienţii din placenta umană.Recente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg