Cum a aflat fiul Vioricăi Dăncilă că este adoptat. Victor avea doar 15 ani atunci: "I-aş fi spus eu, dar la o vârstă la care putea înţelege totul mai bine"

14 octombrie, 2020
8 fiul adoptat al vioricai dancila victor jpg jpeg

Dincolo de viaţa de politician, Viorica Dăncilă are o familie frumoasă, este împlinită din punct de vedere personal. Totuşi, au existat şi momente pline de suferinţă în viaţa ei. Acestea sunt legate de Victor, de fiul ei adoptat, care acum are 30 de ani. A dezvăluit cum a decis să îl înfieze, dar şi cum a aflat acesta că este adoptat.

Viorica Dăncilă a ocupat funcţia de premier al României, înainte de mandatul lui Ludovic Orban. Aceasta a candidat din partea Partidului Social Democrat la funcţia de preşedinte, însă a pierdut alegerile în faţa lui Klaus Iohannis. Suficient despre viaţa sa politică, căci Viorica Dăncilă are o viaţă personală destul de încârcată, cu suişuri şi coborâşuri.

Politicianul a mărturisit despre adopţia fiului său Victor, despre cât de mult îşi dorea un copil acum 30 de ani. La început, soţul nu a fost de acord, dar văzând dragostea ei mare pentru copil, a fost convins că fac pasul cel bun. A stat cu băieţelul o lună de zile în spital: "Aşa a vrut Dumnezeu! Aşa a vrut destinul să mă găsesc într-un loc unde un copil era abandonat, un copil care plângea şi parcă cerea ajutorul. În momentul în care am văzut acest copil, avea 3 zile, mi-am dat seama că viitorul meu înseamnă ca acest copil să vină în familia mea, că nu mă pot despărţi de acel  ghemotoc, care parcă îmi cerea ajutorul. Se simţea singur şi cât era de mic arăta atât de multă disperare.

stanga
dreapta
1 viorica dancila jpg jpeg
2 sotul vioricai dancila 2 jpg jpeg
3 sotul vioricai dancila 1 jpg jpeg
8 fiul adoptat al vioricai dancila victor jpg jpeg
5 fiul adoptat al vioricai dancila 3 jpg jpeg
6 fiul adoptat al vioricai dancila 2 jpg jpeg
7 fiul adoptat al vioricai dancila 1 jpg jpeg

Am mers acasă şi i-am spus soţului meu că eu vreau să înfiez acest copil indiferent de consecinţe. Eram foarte tânără, nu eram pregătită pentru a înfia un copil, voiam să facem noi propriul copil, dar soţul meu văzând că îl iubesc atât pe acest copil, că în fiecare zi mă duceam la spital la Victor, a fost de acord. M-am internat în spital, am stat o lună cu copilul acolo. Era foarte mic, nu ştiam cum să am grijă de el, a trebuit să stau să învăţ, să mă apropii pe el. A fost cea mai mare realizare a vieţii mele. Sunt foarte mândră de fiul meu, îl iubesc foarte mult şi eu şi soţul meu. Îi îndemn pe toţi să facă acest pas. Cel mai important lucru în viaţă este să creşti un copil", a mărturisit Viorica Dăncilă în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. 

5 fiul adoptat al vioricai dancila 3 jpg jpeg

Totodată, s-a aflat şi cum Victor Dăncilă a aflat că este adoptat: de la alţii, nu de la familia sa, de la mama lui. "Nu poţi să mă pedepseşti pentru că tu nu eşti mama mea", i-ar fi spus Victor mamei sale, pe când avea 15 ani.

"Au avut grijă alţii să-i spună acest lucru. Şi eu i-aş fi spus, însă la o vârstă la care putea să înţeleagă mai bine ceea ce s-a întâmplat. La 15 ani, băieţii sunt mai rebeli, văd viaţa altfel, era un moment critic. M-a durut foarte mult ceea ce s-a întâmplat şi faptul că altcineva i-a spus fiului meu că este înfiat. Acum, fiul meu este un adult, are 30 de ani, vorbim despre aceste lucruri, dar cu detaşare. Atunci a fost foarte multă emoţie, incertitudine. Ne gândeam ce decizie va lua fiul meu, dar lucrurile au mers bine", a povestit Viorica Dăncilă în emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D.

Foto: Facebook, ColajRecente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg