Cum a ajuns Alexandra Stan la terapie: "Încă nu mi-am revenit total"

12 aprilie, 2021
2 alex1 jpg jpeg

Alexandra a dat detalii dureroase din viaţa ei şi a povestit cât de greu i-a fost să se confrunte cu lipsa tatălui în copilărie

”Era plecat şi câte 8 luni de acasă. A pierdut primii mei paşi. Mama era şi tată şi mamă”. Odată cu trecerea anilor, artista şi-a luat inima în dinţi şi a mers la terapeut. Dar nu tot timpul singură! Ci, uneori, însoţită de soră şi părinţi: ”M-am detensionat şi a fost o perioadă care m-a ajutat să trec mai departe”, a spus Alexandra la Pro TV.

După momentul în care a trecut prin cea mai mare durere a vieţii, neputinţa de a se despărţi de un bărbat ce o agresa, Alexandra a avut nevoie de multe ore de consiliere. ”Când am făcut terapie, mi-am dat seama că unul dintre principalele motive pentru care am ajuns să fiu victimă a fost că am trăit în casă fără prezenţa masculină”, a fost una dintre cele mai dure concluzii pe care le-a tras.

Aflată în această reflexie personală, ea a conştientizat că alegea să rămână în acele relaţii toxice din teama de a nu fi singură. ”Jură că nu o să mă părăseşti niciodată”, le spunea ea foştilor iubiţi.

Cum unele răni nu se închid niciodată, Alexandra admite că nici astăzi nu este complet vindecată: ”Încă nu mi-am revenit total. Uneori, mă mai pun în postura de victimă”.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg