Cum a ajuns Lady Diana să îl lovească pe Prinţul Charles cu o sticlă

8 ianuarie, 2021
3 diana32 jpg jpeg

Căsătoria prinţului Charles cu Diana s-a încheiat cu un divorţ scandalos. Relaţia lor nu a fost însă una perfectă încă de la început, iar semnele trădau asta: felul în care Charles a cerut-o în căsătorie pe Diana, faptul că iubita sa, Camilla Parker Bowles, a fost invitată la nuntă şi că Prinţul obişnuia să se întâlnească cu sora mai mare a Dianei, toate acestea spuneau multe despre povestea lor. Cu toate acestea, au existat momente în care cei doi s-au simţit fericiţi împreună.

Transformarea lui Lady Di s-a produs la fel de rapid ca dezvoltarea relaţiei sale cu Prinţul. După ce s-a anunţat logodna, profesoara modestă a devenit rapid femeia care trebuia să urce într-o zi pe tron.

Responsabilitatea căzută pe umerii fetei de 20 de ani era enormă. Dintr-o dată, a devenit ţinta numărul 1 pentru reporteri şi paparazzii.

În primul an de căsătorie, Diana şi Charles păreau cu adevărat fericiţi, deşi Andrew Morton a dezvăluit câteva detalii şocante ale acestei uniuni nefericite în cartea sa biografică Diana: Her True Story - In Her Own Words. Potrivit acestuia, prinţesa ştia că năvalnica Camilla nu a făcut niciun pas înapoi. Diana a dezvoltat o tulburare de alimentaţie, care a fost destul de greu de rezolvat, iar asta din cauza stresului constant.

Charles nu a fost încântat de căsătoria sa cu Diana Spencer. Conform cărţii lui Sally Bedell Smith, Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life, el a fost chinuit de faptul că nu se poate căsători cu Camilla.

Chiar şi aşa, viaţa celor doi nu a fost lipsită de momente amuzante. Informaţiile despre mariajul celor doi a făcut deliciul publicului. În decembrie 1986, cuplul a vizitat platoul unde se filma James Bond The Living Daylights, cu Timothy Dalton în rol principal. Prinţul a fost încântat de munca cascadorilor şi chiar i-a sugerat Dianei să-l lovească în cap cu o sticlă, la fel ca într-o scenă film! Desigur, sticla era din zahăr şi era absolut inofensivă pentru moştenitorul tronului, dar aceste fotografii sunt de nepreţuit!

Se zvonea că prinţesa ar fi refuzat iniţial, dar Charles a insistat şi ea i-a îndeplinit cererea. Putem doar ghici ce a simţit ea în acel moment. Poate că a fost jenantă, dar cu siguranţă s-a bucurat de acea mică „plată” nevinovată.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg