Cum a ajuns Sean Connery să doarmă într-un sicriu. Povestea lui James Bond te lasă fără cuvinte

15 septembrie, 2021
7 sean9 jpg jpeg

„Nu era Sean Connery atunci. L-am cunoscut cu toţii ca Tom ”, spune Tommy Wark, fost coleg cu Sean Connery, care recunoaşte că în acele vremuri starul nu avea adăpost şi dormea ​​în sicrie.

Oamenii îl ştiu pe Sean Connery ca fiind primul actor care l-a interpretat pe agentul secret James Bond, dar, înainte de a ajunge mare în industria de divertisment, el era o persoană fără adăpost. Născut în august 1930, Connery a apărut în showbiz la mijlocul anilor '50 cu roluri minore în filme TV şi seriale precum „The Condemned” şi „Blood Money”.  Cariera sa a explodat în 1962 când a obţinut rolul lui Bond.

În 1983, l-a interpretat ​​pe Bond pentru ultima dată în „Never Say Never Again”. După aceea, s-a menţinut destul de activ în industria de divertisment şi chiar a luat acasă un Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru „The Untouchables”.

Starul scoţian a câştigat milioane din cariera sa prolifică de actor. Totuşi, înainte de a fi recunoscut ca Sean Connery, el a fost doar Tom, un muncitor fără adăpost la un atelier din Scoţia unde se produceau sicrie.

Potrivit fostului său coleg de serviciu Tommy Wark, Connery a început să lucreze acolo în 1950, la scurt timp după ce a fost forţat să părăsească marina din cauza unui ulcer la stomac.

În Haddington, Connery avea sarcina de a lustrui sicriele şi, din moment ce nu avea unde să stea, a petrecut câteva nopţi în atelier „dormind într-un unul”.

Din fericire, un alt coleg de lucru i-a dat o cameră la el în micul oraş. 

Surprizele nu se opresc însă aici. Actorul a livrat lapte pentru cooperativa St. Cuthbert din oraşul său natal, Edinburg, înainte de a lucra ca paznic la sala de bal din Fountainbridge. 

Connery a lucrat, de asemenea, ca model, zidar şi salvamar înainte de a deveni culturist, ceea ce a dus în cele din urmă la cariera sa de actor. 

Sean nu a uitat niciodată de muncitorul care l-a lăsat să rămână la el, aşa că îl vizita frecvent, iar asta chiar şi după ce a devenit faimos şi a făcut avere.

Povestea de succes a lui Connery este deosebită, dar cu siguranţă nu este unică, el nefiind singura vedetă dintr-un film „James Bond” care s-a confruntat cu provocări înainte de a ajunge mare în industrie.

Daniel Craig, ultima persoană care l-a interpretat ​​pe spionul englez, a lucrat ca ospătar în diferite restaurante londoneze şi chiar a dormit pe o bancă în parc. Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg