Cum a ajuns Walter Zenga să se vaccineze de patru ori anti-COVID? Incredibila mărturisire a antrenorului

5 august, 2021
1 zenga jpg jpeg

În condiţiile în care sunt foarte multe persoane care nu îndrăznesc să se vaccineze anti-COVID nici cu prima doză, antrenorul a făcut o mărturisire şocantă.

Ei bine, el s-a injectat de patru ori! Cum a fost posibil acest lucru şi care a fost motivaţia pentru care Zenga a trecut prin această experienţă. Însuşi antrenorul a povestit, pe pagina sa de Instagram.

Iniţial, Walter Zenga s-a vaccinat cu serul produs de compania chinezească Sinopharm, în perioada în care se afla în Dubai. Însă, din cauză că vaccinul nu este recunoscut până la acest moment de către Uniunea Europeană, certificatul de vaccinare nu i-a fost validat la momentul întoarcerii sale în Italia.

„Sunt cei care nu se vaccinează, cei care fac rapelul şi cei ca mine, care decid să ia a treia şi a patra doză de Pfizer după două doze de Sinopharm. De ce? Pentru a putea intra în Italia ca să-mi urmez iubitul meu fotbal. Ce nu faci din dragoste…”, a scris antrenorul pe Instagram, în dreptul unui filmuleţ în care se poate vedea cum este imunizat cu vaccinul recunoscut la nivel european.

La ora actuală, cu ameninţarea valului 4 al pandemiei la uşă, multe ţări adoptă măsuri din ce în ce mai dure. Pentru anti-vaccinişti situaţia va fi grea, multe ţări introducând dovada injectării ca o condiţie principală pentru intrarea în ţară sau dreptul la muncă.

Probabil că aceste cazuri precum al lui Zenga se vor înmulţi, multe state au anunţat că vor urma o a treia şi o patra doză în stabilizarea eficienţei anti-COVID, pe un fond de înmulţire galopante a tulpinilor virusului.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Walter Zenga (@walterzenga_official)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Walter Zenga (@walterzenga_official)

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg