Cum a ajutat Daniel Buzdugan o femeie să rămână însărcinată

30 august, 2021
5 daniel jpg jpeg

Daniel Buzdugan a contribuit la o minune. Prezentatorul ajuntat o femeie să îşi împlinească un mare vis: să rămână însărcinată.  

„Să vă povestesc o chestiune care s-a întâmplat în parohia părintelui. Discutam cu o cunoştinţă care nu mergea la biserică. Plângea foarte tare şi îmi spunea că nu poate să aibă copii. Fusese pe la tot felul de clinici, şi prin străinătate, şi în ţară, şi i s-a zis că nu poate face copii. Întâmplător, aveam în rucsac brâul Maicii Domnului, este ca un şnur pe care l-am primit pe Muntele Athos de la un călugăr.

Îi zisesem că nu mai am nevoie de şnur că am deja doi copii şi că nu este nevoie să mi-l dea mie. Şi atunci mi-a spus: ‘Nu contează. Ia-l! Nu se ştie pentru cine rânduieşte Dumnezeu treaba asta. Mi l-a dat, l-am pus în rucsac şi i l-am dat femeii”, a mărturisit Daniel Buzdugan pentru DC News.

Sfaturile lui Buzdugan i-au fost de folos. „I-am spus: ‘Uite, ia-l! Nu ştiu dacă crezi sau nu. Ia-l, posteşte, du-te să te spovedeşti, fă nişte rugăciuni şi poate ţi se va întâmpla o minune. Mi-a zis că nu cunoaşte niciun preot la care să meargă. I-am spus: ‘Te îndrum la un părinte foarte bun, blând, înţelept şi cu multă răbdare. Du-te la părintele Vasile Ioana. S-a dus acolo, s-a spovedit, a mers la slujbe câteva luni. Într-o zi, mi-a trimis pe WhatsApp o poză cu testul de sarcină.

Acum are un băieţel”.Recente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg