Cum a ajutat-o Gigi Becali pe Monica Anghel în lupta sa cu COVID-19. Artista a refuzat categoric să meargă la spital

28 septembrie, 2021
1 fotojetmonicasigigi jpg jpeg

Monica Anghel face parte din categoria vedetelor lovite de pandemie acum, la început de toamnă.

De┼či c├ónt─ârea┼úa era ┼či vaccinat─â, iat─â c─â boala nu a iertat-o. ÔÇ×Sunt vaccinat─â cu ambele doze ┼či cu toate acestea tot am f─âcut covid. Ave┼úi grij─â de voiÔÇŁ, a anun┼úat vedeta pe Facebook.

Recent, artista a f─âcut noi dezv─âluiri despre starea ei de s─ân─âtate. Monica Anghel a m─ârturisit c─â se simte mai bine, c─â nu a avut nevoie de ├«ngrijiri medicale, dar se confrunt─â cu ni┼čte ame┼úeli care nu o las─â s─â-┼či continue activitatea. De asemenea, vedeta a precizat c─â Gigi Becali este una dintre persoanele care i-au s─ârit ├«n ajutor ├«n aceast─â perioad─â delicat─â.

stanga
dreapta
2 fotojetmonicasigigi jpg jpeg
3 gigi becali jpg jpeg
4 monica anghel jpg jpeg

ÔÇ×Sunt mai bine, dar ├«nc─â m─â lupt cu o ame┼úeal─â care nu-mi d─â pace. Nu am fost internat─â, sunt acas─â. Este pentru prima dat─â c├ónd sunt infectat─â. Am avut ambele doze de vaccin.

Am luat leg─âtura cu toat─â lumea dup─â ce am fost testat─â pozitiv. Ei to┼úi au ie┼čit negativi. Am avut un concert unde am stat ├«n frig ┼či ploaie, dar am crezut c─â am r─âcit.  Mi-am f─âcut testul simplu, ulterior am luat leg─âtura cu medicul, mai apoi am primit medicamente ┼či de la domnul Gigi Becali.

Copilul e negativ, dar trebuie s─â stea ├«nchis ├«n cas─â cu mine pentru c─â este contact direct. Am vrut s─â ├«nv─â┼ú pentru c─â am foarte mult de ├«nv─â┼úat, dar nu pot din cauza ame┼úelilor pe care le am pentru c─â nu pot s─â m─â concentrezÔÇŁ, a m─ârturisit Monica Anghel ├«n direct la Pro TV,  ├«n cadrul emisiunii ÔÇŁLa M─âru┼ú─âÔÇŁ.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg