Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi din noul an şcolar. Prima Doamnă a României a purtat o rochie colorată şi mască pe faţă

15 septembrie, 2020
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg

Abia aşteptam să o vedem pe Carmen Iohannis în prima zi de şcoală din noul are care a debutat pe 14 septembrie. Prima Doamnă a României şi-a făcut apariţia la Sibiu, acolo unde predă limbi străine de ani de zile. Nu ne-a dezamăgit nici de data aceasta! 

Chiar dacă suntem în pandemie, chiar dacă trebuie să respectăm o mulţime de reguli din cauza temutului coronavirus, iată că şcolile au început, iată că după o pauză de şase luni majoritatea elevilor au revenit în bănci. Mulţi se bucură, alţii preferă şcoala online, au păreri împărţite, dar cert e un lucru: copiii trebuie să aibă parte de educaţie. 

Iată că şi Carmen Iohannis şi-a făcut apariţia în prima zi de şcoală a noului an. Prima Doamnă a României este profesoară la Sibiu, după cum ştim de ani de zile. Este Prima Doamnă a României, dar este şi profesoara a zeci de elevi în oraşul său de suflet. A ales să îşi continue meseria chiar dacă l-ar fi putut urma pe Klaus Iohannis, pe preşedinte, la Bucureşti. Ea se prezintă cu drag în faţa elevilor, are o relaţie apropiată cu ei după cum s-a văzut în repetate rânduri. 

Acum, la debutul anului şcolar 2020-2021, Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie colorată, fără mâneci. Bineînţeles, a avut masca de protecţie pe nas şi gură. Designerul care a gândit creaţia Primei Doamne a dezvăluit: 

"În prima zi de şcoală, Prima Doamna Carmen Iohannis poartă design românesc semnat Andrea Tincu. Este o rochie din nouă colecţie, custom made, cu prinţul inspirat din flori româneşti rare, de munt!". Se pare că Prima Doamnă a ales o ţinută veselă care să o scoată din anonimat. Printul rochiei este unul deosebit. 

2 carmen iohannis prima zi de scoala 2 jpg jpeg

Nu se ştie exact cât valorează ceaţia purtată de Carmen Iohannis, se pare că noua colecţie a designerului va fi lansată curând. O urmăritoare a întrebat în mediul online: "Imprimeul acesta uluitor de frumos, este metraj disponibil şi pentru alte rochii... sau este dedicat exclusiv Primei Doamne?👸". Designerul a reacţionat: "La finalul săptămânii avem pozată colecţia nouă, unde este şi acest print".

Se pare că rochia pe care a purtat-o Prima Doamnă în noul an şcolar va putea fi achiziţionată de orice doritoare, contra unei sume de bani şi va valora probabil peste 100 - 150 de euro. 

Foto: Profimedia, Andreea TincuRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg