Cum a comentat prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein scandalul uciderii marelui urs brun din România. Prima sa reacţie!

6 mai, 2021
1 emanuel von und zu liechtenstein si sora sa printesa maria anunciata jpg jpeg

Scandalul din România a devenit cunoscut în întreaga lume, după ce marile agenţii de presă internaţionale şi site-urile de ştiri ale unor publicaţii şi televiziuni celebre au relatat pe larg cazul ursului Arthur care ar fi fost ucis în România de un prinţ austriac.

Vânătoarea de urşi este interzisă în România, dar prinţul Emanuel, care trăieşte în Austria, unde familia sa are un castel, a beneficiat de o derogare pentru a ucide o femelă ce ar fi atacat anul trecut mai multe ferme. Numai că prinţul a ucis, în martie, un mascul care trăia în inima pădurii şi care nu se apropiase niciodată de locuinţe, după cum susţine Gabriel Păun, preşedintele ONG-ului Agent Green, explică publicaţiile internaţionale.

Cele mai renumite cotidiane relatează povestea ieşită din comun din România, subliniind că de uciderea ursului este acuzat tocmai un prinţ.

Prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein a oferit jurnaliştilor de la Blick o primă reacţie în urma scandalului izbucnit în România.

Iată ce spune prinţul, întrebat cum comentează situaţia: ”Personal, nu vreau să mă implic în niciun fel de discuţie.”

Ursul Arthur ucis de prinţ era un trofeu, dintr-un maxim de 600, marele Arthur era cotat la 593 de puncte.

Ministrul Mediului Tanczos Barna a vorbit miercuri, într-o conferinţă de presă, despre scandalul uciderii ursului Arthur, despre care asociaţiile de mediu susţin că era cel mai mare urs din România. Oficialul nu crede că era cel mai mare urs şi a precizat că aşteaptă rezultatul celor două anchete ale Gărzii de Mediu şi Gărzii Forestiere, în legătură cu scandalul privind uciderea unui exemplar de urs de către un prinţ din Austria, contra cost, pentru trofeu.

„Extragerea în caz fortuit este prevăzută de legislaţie. În momentul în care se emite o asemenea derogare extragerea este permisă şi este legală. Nu ştiu dacă este vorba de acel urs sau nu. Nu ştiu dacă extragerea s-a făcut sau nu cu respectarea legii. Aştept până mâine să se facă ancheta”, a declarat Tanczos Barna.Recente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg