Cum a decurs întâlnirea Primelor Doamne Jill Biden și Carmen Iohannis la București

7 mai, 2022
Carmen Iohannis si Jill Biden in Romania scoala elevi ucraineni (10) jpg

După ce a vizitat baza militară de la Kogălniceanu, soția președintelui american a fost primită în Capitală de cuplul prezidențial.

Ieri seară, cu puțin înainte de ora 20.00, aeronava prezidențială americană ateriza la baza militară Mihail Kogălniceanu, având-o la bord pe Prima Doamnă a Americii, Jill Biden. Pentru că era ora cinei, Jill Biden a mers în sala de mese alături de soldații americani, așa cum a făcut, de altfel, și soțul său, Joe Biden, atunci când i-a vizitat, în martie, pe militarii SUA din Polonia, 

Din imaginile postate pe contul oficial de Twitter al Primei Doamne, aceasta i-a servit personal pe militarii americani. „Mâncarea înseamnă dragoste” este comentariul care însoțește imaginile, gestul soției președintelui făcând parte din tradiția conducătorilor americani și mai ales a acelora care au avut militari de carieră în familie.

Mai târziu, aeronava prezidențială a pornit spre București, având în vedere că astăzi programul soției lui Joe Biden a continuat cu o vizită la Ambasada Statelor Unite și cu o întâlnire cu soția președintelui Klaus Iohannis.

În jurul prânzului, Jill Biden s-a întâlnit cu Carmen Iohannis, pentru „a-și exprima recunoștința pentru generozitatea și sprijinul României pentru refugiații ucraineni”. La întâmpinare a participat și președintele Klaus Iohannis, după cum reiese din fotografiile postate pe contul de Facenook al președintelui.

jill biden carmen iohannis 2 jpg

Pe twitter, Jill Biden a explicat vizita din ţara noastră şi din Slovacia în contextul Zilei Mamei, sărbătorită în Statele Unite ale Americii în prima duminică a lunii mai. Soţia liderului de la Casa Albă a declarat că vrea să petreacă sărbătoarea alături de femeile şi copiii din Ucraina, care au fugit de războiul lui Vladimir Putin. 

Cum ambele Prime Doamne sunt profesoare de limba engleză, Jill Biden și Carmen Iohannis au avut multe de împărtășit, vizitând împreună o școală din Capitală.Recente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg