Cum a decurs întâlnirea Primelor Doamne Jill Biden și Carmen Iohannis la București

7 mai, 2022
Carmen Iohannis si Jill Biden in Romania scoala elevi ucraineni (10) jpg

După ce a vizitat baza militară de la Kogălniceanu, soția președintelui american a fost primită în Capitală de cuplul prezidențial.

Ieri seară, cu puțin înainte de ora 20.00, aeronava prezidențială americană ateriza la baza militară Mihail Kogălniceanu, având-o la bord pe Prima Doamnă a Americii, Jill Biden. Pentru că era ora cinei, Jill Biden a mers în sala de mese alături de soldații americani, așa cum a făcut, de altfel, și soțul său, Joe Biden, atunci când i-a vizitat, în martie, pe militarii SUA din Polonia, 

Din imaginile postate pe contul oficial de Twitter al Primei Doamne, aceasta i-a servit personal pe militarii americani. „Mâncarea înseamnă dragoste” este comentariul care însoțește imaginile, gestul soției președintelui făcând parte din tradiția conducătorilor americani și mai ales a acelora care au avut militari de carieră în familie.

stanga
dreapta
jill biden romania jpg
jill biden romania 1 jpg
jill biden romania 3 jpg

Mai târziu, aeronava prezidențială a pornit spre București, având în vedere că astăzi programul soției lui Joe Biden a continuat cu o vizită la Ambasada Statelor Unite și cu o întâlnire cu soția președintelui Klaus Iohannis.

În jurul prânzului, Jill Biden s-a întâlnit cu Carmen Iohannis, pentru „a-și exprima recunoștința pentru generozitatea și sprijinul României pentru refugiații ucraineni”. La întâmpinare a participat și președintele Klaus Iohannis, după cum reiese din fotografiile postate pe contul de Facenook al președintelui.

jill biden carmen iohannis 2 jpg

Pe twitter, Jill Biden a explicat vizita din ţara noastră şi din Slovacia în contextul Zilei Mamei, sărbătorită în Statele Unite ale Americii în prima duminică a lunii mai. Soţia liderului de la Casa Albă a declarat că vrea să petreacă sărbătoarea alături de femeile şi copiii din Ucraina, care au fugit de războiul lui Vladimir Putin. 

Cum ambele Prime Doamne sunt profesoare de limba engleză, Jill Biden și Carmen Iohannis au avut multe de împărtășit, vizitând împreună o școală din Capitală.Recente pe Ok! Magazine

Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg