Cum a descoperit o femeie, a doua zi după nuntă, că soţul ei are o altă relaţie. Povestea dura de opt luni

10 mai, 2021
2 mesaje de nunta mire mireasa jpg jpeg

Aubry Lyn tocmai îşi sărbătorise nunta cu Justin Unfred când a primit un mesaj pe Facebook de la o persoană necunoscută. Acesta pretindea că este fiica femeii care se întâlnea cu soţul ei de opt luni. Aubry, în vârstă de 41 de ani, a fost devastată şi a cerut dovezi ale relaţiei lor.

Femeia i-a trimis capturi cu conversaţiile despre sex ale celor doi. Înarmată cu aceste dovezi, s-a confruntat cu Justin, iar acesta a recunoscut că avea de opt luni o aventură cu o altă femeie. Ba mai mult, Aubry a descoperit că i-a trimis mesaje chiar în ziua nunţii lor.

Aubry locuieşte în continuare cu noul ei soţ, dar a solicitat anularea mariajului. Aubry, un terapeut din Vernal, Utah, SUA, a spus: „Sunt devastată. ‘Simt că m-a păcălit să mă căsătoresc cu el când se vedea cu altcineva în spatele meu”.

'N-am avut nici o idee. Se purta minunat cu mine. Îmi trimitea mereu texte pline de iubire. Îşi cere iertare acum, dar nu cred că putem rezolva problema”. Perechea s-a întâlnit într-un bar în august 2018 şi s-au îndrăgostit imediat. „A fost intens, exista atâta chimie”, a spus ea. „Era ca un basm”.

Justin divorţase de fosta soţie şi îşi petrecea deseori weekend-urile mergând să-şi vadă copiii.

În februarie 2019, Aubry a primit un telefon de la cea mai bună prietenă a ei, care i-a spus că Justin are o altă prietenă şi un copil. „L-am confruntat şi el a recunoscut’’ Aubry a reuşit însă să-l ierte pe Justin: „Era atât de convingător. Am reuşit să mergem mai departe şi el a încheiat-o cu femeia respectivă”.

Ba mai mult, în octombrie 2019 a cerut-o în căsătorie „Am ezitat puţin, deoarece fusesem deja căsătorită de trei ori, dar era uimitor pentru mine”, a spus ea.

Aubry nu se grăbea, dar Justin o împingea să stabilească o dată. „Îşi dorea să facem asta cât mai repede”, a spus ea. „Îmi promitea luna de pe cer şi tot spunea că lucrurile vor fi mai uşoare odată ce vom fi căsătoriţi. La 7 ianuarie 2021, cuplul s-a căsătorit într-o capelă din Las Vegas, Nevada, SUA, cu doar un martor. În seara următoare, Aubry a primit pe telefon un mesaj. „Bărbatul cu care urmează să te căsătoreşti se întâlneşte cu mama mea”, îşi aminteşte Aubry. „Justin era chiar lângă mine, aşa că i l-am arătat, iar el a negat. Nu ştiam ce să cred, aşa că am cerut dovezi”.

Străina a trimis capturi cu conversaţiile dintre soţul ei şi o altă femeie, susţine ea. „Erau de natură sexuală şi chiar vorbiseră în ziua nunţii noastre. Am am ţipat la el şi mi-a aruncat berea în faţă. Şi eu am scos inelele şi le-am aruncat pe podea. Apoi m-am plimbat cu un Uber ore în şir, plângeam. Eram zdrobită şi jenată. Familia şi prietenii mei mi-au spus că ceva nu este în regulă, dar el mă fermecase”. Aubry a aflat că Justin şi prietena lui aveau o relaţie de opt luni. Acum, Aubry a cerut anularea căsătoriei, dar nu ştie dacă să-l părăsească sau nu pe Justin Perechea locuieşte încă împreună. „A fost foarte greu”, a spus ea.

„Dacă nu ar fi copiii, ar fi mai uşor să plec. De atunci îşi cere iertare, şi pare sincer, dar nu ştiu dacă spune adevărul. Sunt devastată. ”Justin a spus:„ Văd toată această poveste ca pe un eşec. Sunt foarte supărat pe alegerile pe care le-am făcut. O iubesc şi vreau să lucrăm pentru mariajul nostru”.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg