Cum a devenit cunoscută Ştefania, iubita lui Speak? A plecat din Galaţi şi a "gustat" celebritatea la Bucureşti

31 martie, 2020
8 speak si stefania jpg jpeg

Ştefania apare acum săptămânal la TV, în emisiunea Asia Express, alături de iubitul ei, Speak. Dar cum a devenit ea cunoscută publicului larg? 

Până acum aproximativ 5 ani, Cristina Ştefania nu cunoscuse celebritatea de care se bucură acum. Încă se concentra la studiile sale, la liceu, la examenele maturităţii. Aceasta s-a născut în Galaţi şi a învăţat la Liceul de Arte «Dimitrie Cuclin».

Mereu a avut cuvinte de laudă la adresa părinţilor ei care au crescut-o înconjurată de foarte multă dragoste: "Sunt singură la părinţi, deoarece eram foarte posesivă cu părinţii mei. Dorinţa de a fi singură la părinţi îmi aparţine, iar ei au respectat asta", declara ea, în urmă cu ceva timp. 

Cristina Ştefania s-a mutat la Bucureşti în 2015

Dansul a fost şi este marea ei pasiune şi aşa a luat decizia. Cristina Ştefania s-a mutat în Bucureşti în anul 2015. Muncitoare, ambiţioasă, ea a reuşit să lucreze cu cei mai cunoscuţi coregrafi din România, având şi colaborări cu artişti consacraţi, precum INNA, în videoclipul Ruleta. Ea a mai dansat şi în proiectele lui Smiley, Randi şi Elena Gheorghe.

Speak a lansat-o în industria muzicală

Publicul a cunoscut-o iniţial ca dansatoare, dar ea are şi talent în muzică! Relaţia de iubire cu Speak poate că a fost o bună rampă de lansare pentru ea în industria muzicală. Cântăreţul i-a auzit vocea şi, la insistenţele lui, ea a lansat şi prima piesă. 

Melodia «Drinking about you» e piesa care i-a adus notorietate tinerei artiste.

Cum arăta Ştefania înainte de intervenţiile estetice

Are 23 de ani şi nu s-a ferit niciodată să recunoască că a mai vizitat cabinetul medicului estetician. A apelat la ajutorul doctorului pentru o de mărire a buzelor cu acid hialuronic sau o rinoplastie? Parcă nu mai contează aşa de mult atunci când Cristina Ştefania urcă pe scenă sau apare la TV şi aduce zâmbetul pe buze tuturor. Priviţi în galeria foto o imagine cu Ştefania din adolescenţă. Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg