Cum a dezamăgit-o Tom Cruise pe Brooke Shields. Actrița poftește din nou la darurile starului ”Top Gun”

6 aprilie, 2023
FotoJetCruiseShields jpg

Se pare că Tom Cruise are un obicei admirabil și... extrem de delicios. Doar că, a început să-și taie unii prieteni de pe listă.

Aparent, starul ”Top Gun” trimite, de sărbători, daruri dulci prietenilor de pe lista sa. Brooke Shields obișnuia să primească prăjituri delicioase sau torturi, însă de o vreme darurile au încetat.

Celebra actriță din ”Laguna albastră” se întreabă oare cu ce a greșit, de nu mai este pe lista dulce a lui Tom Cruise?

Brooke Shields râvnește la minunatul tort de cocos pe care îl trimite apropiaților săi de sărbători. Actrița a dezvăluit că a existat o perioadă în care tortul venea cu o felicitare. Cadoul dulce era din partea întregii familii, adică pe felicitare apăreau atât Katie Holmes, fosta soție, cât și Suri, fiica celor doi. Asta până la un moment dat, când de pe felicitarea de Crăciun cele două au fost tăiate.

Apoi, a început să taie prietenii de pe lista dulce, limitându-se probabil la doar câțiva. Brooke Shields este melancolică în legătură cu această perioadă. Actrița a venit recent cu tot felul de noi dezvăluiri.

Pe lângă documentarul despre viața sa, Brooke Shields a vorbit într-un interviu People despre acest lucru inedit. Actrița mărturisește că a fost pe lista lui Tom Cruise peste 10 ani și că era extrem de nerăbdătoare să primească acest cadou dulce de la el. Acum se întreabă oare unde a greșit, încât actorul s-o uite?

Motivul dezamăgirilor este un tort cu adevărat delicios. El se găsește la brutăria lui Doan, din Woodland Hills, California, și costă 126 de dolari.

Brooke Shields recunoaște că totul s-a schimbat după divorțul de Katie Holmes: ”Întâi erau toți trei, apoi a dispărut Katie, ulterior a dispărut și Suri, apoi a dispărut și el”, mărturisește cu nostalgie actrița.

Amuzată, Brooke Shields îi transmite astfel un mesaj: ”Nu știu ce s-a întâmplat, dar vreau să revin pe lista aia din nou, e cel mai bun tort.”

După care, i s-a adresat direct: ”Tom, am nevoie să intru iar pe lista aia!”.

Brooke Shields nu e singura vedetă care vorbește despre acest tort fabulos. El a fost menționat și de Tom Hanks, Rosie O’Donell și Jay Ellis, care au spus că este una dintre marile atracții ale sărbătorilor.

”E ca și cum ai obține un trofeu”, menționa Jay.

Recent, a ieșit la iveală un detaliu șocant. Din cauza religiei sale, Tom Cruise nu și-a văzut fiica biologică pe care o are cu fosta soție Katie Holmes, pe Suri Cruise.

Potrivit The Sun, Suri nu și-a văzut tatăl de mai bine de un deceniu, iar mama sa, Katie Holmes, a divorțat de starul Top Gun când Suri avea doar 5 ani.

Actorul pare că a pus religia mai presus de fiica sa, susține un fost membru al Bisericii. Din momentul în care Katie și Suri au fost catalogate persoane ce nu cred în această Biserică, lui Tom Cruise i s-ar fi sugerat să renunțe la ele.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg